Nie wiem czy już to było, jeśli tak to wywalcie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no juz rozpędzam się

i to mi sie podoba
konto usunięte
2011-12-03, 19:10
Ciekawe ile im płacą za błaźnienie się w tak rażącym stopniu
Miałem jutro posprzątać, ale właśnie uświadomiłem sobie, że jeszcze nie jest aż tak źle.
konto usunięte
2011-12-03, 20:39
typowy tyfus
Słyszałem że koleś się powiesił posprzątał a Ewa nie zadzwoniła.
Ma ktoś link do całego odcinka albo chociaż sezon i nr odcinka?
no i pani Sonia spiep..yła szoł!!
"Wstałem rano o czternastej"
Byłoby nawet piwo ale ta farbowana lesbo-feministyczna kukiełka wypowiadająca swoja jakże profesjonalna krytykę psychologiczna z poczuciem wyższości zepsuła wszystko. Jak psycholog może powiedzieć ci "masz puste, nic nieznaczace życie". Profesjonalne podejście do tematu. Ale podejrzewam ze wzięli taka pipe bo każdy szanujący się psycholog omija tego typu rozrywki szerokim lukiem.
konto usunięte
2011-12-04, 3:12
Piwo, ale za to że kobita miała rade odejść bo jak można żyć w związku ale nawet w domu (!!!) jako dorosła (nie pełnoletnia) osoba?
konto usunięte
2011-12-04, 3:54
wstałem rano o 14:00 lol
konto usunięte
2011-12-04, 3:56
Panią psycholog to bym osobiście puknął.