podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
petru23 napisał/a:
Nie sposoby osadzenia w celi a wykonania kary smierci
Poprawione

Kary śmierci nie dostaje się za byle przestępstwo więc moim zdaniem jeśli ma ona być efektywna pod względem "wychowawczym" dla społeczeństwa, to o humanitarności nie powinno być mowy. Ale to tylko moja subiektywna opinia.
Pomijając, że to onion news to zawsze mnie dziwi to zmartwienie co do sposobu wykonywania kary śmierci i czy jest to wystarczająco humanitarne. Jestem w pełni przekonany, że przyszły straceniec w momencie kiedy brutalnie gw🤬cił a później mordował swoją ofiarę miał na względzie aby zrobić to humanitarnie...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
A sposoby niehumanitarne?
Np. gruba Murzynka siada ci na twarz gołą dupą.
Alonso napisał/a:
A sposoby niehumanitarne?
Tak jest ! I nie umierasz z uduszenia, tylko ze smrodu...
Jeżeli chodzi o metody uśmiercania to nie potrzebnie kombinują, brakuje im leków do zastrzyku ponieważ EU zakazała eksportu. Dlaczego nie wykorzystają np heroiny lub jeszcze lepiej fentanylu ? Wiem że to fake ale ogólnie to po co jakiekolwiek kombinacje. Skoro można zrobić to szybko i bezboleśnie.
Ogólnie jestem przeciwnikiem kary śmierci. Umierasz i tyle, koniec wszystkiego. A żyjąc w jakiś mało komfortowych warunkach , wykonując ciężką pracę, dany skazaniec poczuje chociaż odrobinę ciężar swojej winy.
Ogólnie jestem przeciwnikiem kary śmierci. Umierasz i tyle, koniec wszystkiego. A żyjąc w jakiś mało komfortowych warunkach , wykonując ciężką pracę, dany skazaniec poczuje chociaż odrobinę ciężar swojej winy.