Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:18
Dosyć świeża sprawa Teresy Strzelec, która została zatrzymana na Białorusi w marcu, tego roku.

Pod koniec 2012 była w Mińsku i zepsuł się jej samochód, oddała go do miejscowego mechanika i wróciła do kraju bez niego. Kłopot w tym, że syn mechanika sobie nim jeździł. Zatrzymała go policja. Ponieważ nielegalne jest odstąpienie samochodu przez obcokrajowca, samochód został zarekwirowany. Sąd w styczniu uznał, że samochód ma zostać zwrócony właścicielce, ale w tym czasie celnicy go...sprzedali [Białoruś k🤬a pełną gębą], Polka pojechała na Białoruś by dochodzić sprawiedliwości. Nie dość, że nie oddali jej auta, to obciążyli ją jeszcze opłatami celnymi i podatkami w wysokości 15.750 € [wow!]. Oczywiście Polka tego nie może zapłacić, a tym samym od ponad już miesiąca nie może wrócić do kraju. Zaczęła nawet strajk głodowy, bo jest siłą przetrzymywana na Białorusi. Pytanie, co robi w tym czasie ten człowiek:

Pewnie twittuje...

Jako Bonus, dwie dodatkowe historie z morałem:

Młoda piękna i bogata Sabina Uryga 21 lat, studentka z Zabrza, wydawałoby się, że ma wszystko...no cóż.

W 2011 roku poznała atrakcyjnego Nigeryjczyka przez internet i postanowiła pojechać do niego do Turcji. Na zdjęciu jest koń, nie Nigeryjczyk, ale podobno ten gość miał w sobie coś z tego konia. Sabina spędziła z nim 10 wspaniałych dni [zapewne chodzili po galeriach i podziwiali sztukę Turecką, odwiedzili Hagię Sofię i dyskutowali nad ekspansywnością islamu, a wieczorami czytali sobie poezję] 10 dni szybko upłynęło i Sabina musiała wracać. Niestety zepsuł się jej zamek w walizce. Z pomocą przyszli jej koledzy Turcy, którzy dali jej swoją walizkę. Jak już się domyślacie, służby mundurowe na lotnisku znalazły w walizce narkotyki i biedna Sabina trafiła do więzienia za przemyt. MSZ podjęło interwencję. Sabina nie wskazała policji konkretnie kto i gdzie dał jej tę walizkę. Przystojny Nigeryjczyk z tej historii nazywa się Cury Murphy, powiedział, że co miał to jego, było miło, ale się skończyło.

Od lat MSZ kompletnie olewa sprawę innego Polaka, Janusza Walusia, który odsiaduje w RPA wyrok za zabójstwo polityczne.

Wszyscy bojownicy polityczni z RPA [nawet masowi mordercy i zamachowcy] dostali amnestię i wyszli [dawno, dawno temu], gdyby nasz konsulat w Pretorii zainterweniował, facet wyszedłby na wolność, ale nie...zabił czarnego komunistę, odpowiedzialnego za tysiące morderstw i setki zamachów, więc jest ohydnym mordercą, wszyscy czarni, którzy zabijali białych w RPA zostali namaszczeni jako bojownicy i zostali zwolnieni.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ar1xxxx 2013-04-10, 14:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
HotSzot 2013-04-10, 14:45 99
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
D-Rose 2013-04-10, 14:58 24
A sabinka niech siedzi, kurvisko yebane. Zachciało jej sie czarnego fiuta w dupie to niech ma i nie narzeka.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-10, 15:00 7
Ja jestem od urodzenia Niemcem, i muszę powiedzieć, że jestem lepiej traktowany niż, gdy jestem w polsce. Każdy Niemiec mi się kłania, a polskie ludzie jak remontują mi kibel to nawet się nie uśmiechną, nie wiem o co chodziło gość chciał ukraść mi aluminiową rurę i zabrać do polski jednak nie wiedział, że zatyka ona szambo i wszystko spadło na niego. To nie moja wina, a her niemiec zawsze jest zadowolony, gdy podjeżdza der mercedes pod aldika
Zgłoś
Silnoręki 2013-04-10, 15:02 6
Zgłoś
zuq4 2013-04-10, 15:12
konto usunięte 2013-04-10, 15:22 12
@zuq4, właśnie przez takie wypowiedzi jak twoje uważam, że dostęp do tego portalu powinien być uzyskiwany przez wpisanie nipu/peselu i potwierdzenie pełnoletności.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-10, 15:24 3
Zgłoś
zeusik6 2013-04-10, 15:29 4
Zgłoś
markedone 2013-04-10, 15:38 7

Trzymaj się bracie!
Zgłoś
zuq4 2013-04-10, 15:39 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-10, 15:43 5
Zgłoś
zuq4 2013-04-10, 15:46
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-10, 15:46
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem