Love_is_Love napisał/a:
Niech tak c🤬j muchę złapie, jak jest taki mądry.
widzialem jak w karate kid daniel larusso to zrobil
Retsam napisał/a:
mialem kiedys takie pszczoly nie sa bardzo jadwoite
Gość po azjatycku podszedł do walki ze szkodnikami i obrony swojej małej pasieki.

Ja do tego podchodzę mniej kreatywnie.Choć skutki mogą być ciekawe.Dezodorant i zapalniczka.

J🤬 szerszenie i osy.
Jako, że się boję takich gówien to myśliwy mi bardzo zaimponował. Jeszcze tylko kilka tysięcy i wytępi cały rój.

Retsam napisał/a:
mialem kiedys takie pszczoly nie sa bardzo jadwoite
Oj, chyba jednak są (o ile to ten gatunek, który jest opisany poniżej).
pl.wikipedia.org/wiki/Szersze%C5%84_azjatycki
"Gatunek ten jest agresywniejszy niż inne osy. Jego użądlenia zabijają co roku w samej Japonii około 40 osób, przeważnie w wyniku reakcji alergicznej na jad owada (najaktywniejszą substancją jest mastoparan). Użądlenie człowieka z alergią jest zabójcze, jednak nawet zdrowy człowiek może zginąć z powodu działania neurotoksyny zwanej mandarotoksyną (MDTX), jeżeli ilość wstrzykniętego jadu jest wystarczająca. Entomolog Masato Ono z uniwersytetu w Tamagawie porównał użądlenie do gorącego gwoździa wbijanego w nogę. "
PabloSkills napisał/a:
Jako, że się boję takich gówien to myśliwy mi bardzo zaimponował. Jeszcze tylko kilka tysięcy i wytępi cały rój.
Eeeee szerszeni to mniej niż 100 w gnieździe. A potrafią tysiące pszczół wykończyć.
piter52 napisał/a:
Nasze są bardziej qmate.
Przy naszych jak poczujesz zapach podobny do octu, to lepiej sp🤬alaj byle szybciej i dalej, nie odpuszczą po oznaczeniu zagrożenia.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
podpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....