📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
No trochę rzeczywiście pie***licie. Gdyby na sadolu miały być tylko polskie filmy to raczej niewiele bysmy obejrzeli a ruskich już mam dość. Oglądanie z polskimi napisami na dłuższą metę jest do bani, bo niczego się nie nauczysz (nie mówiąc juz o debilnej instytucji lektora..). Zassać sobie kilka seriali albo filmów, pościągać angielskie napisy i sie uczyć. Nic to nie kosztuje skoro już internet masz a przynejmniej sie pośmiejesz z takich filmów i jeszcze przy okazji na ludzi wyjdziesz.
Kierwa no, jakbyś troche poszperał to jest wersja z napisami dupnymi
mi się nie chce szukac
Ja tam w szkole uczyłem się rosyjskiego, z angielskim u mnie słabo i nie zrozumiałem ale nie płacze z tego powodu. Ludzie wyluzujcie troszkę .
!
!
@Szmigol
życzę powodzenia w życiu, serio, tobie i 144 podobnym jak ty, bo po tym co napisałeś, to nie widzę dla ciebie żadnej szansy w życiu na wbicie się na poziom szeregowego obywatela i zawsze już będziesz stanowić margines społeczny...
życzę powodzenia w życiu, serio, tobie i 144 podobnym jak ty, bo po tym co napisałeś, to nie widzę dla ciebie żadnej szansy w życiu na wbicie się na poziom szeregowego obywatela i zawsze już będziesz stanowić margines społeczny...
ech bez zbednego zaniżania i tak zaniżonego już poziomu w tym temacie, jak wam coś nie pasuje to nie toczyć wojenek o to że nie po Polsku tylko moi drodzy większość myszek ma coś takiego jak scroll i kręcić sobie panowie i panie w dół aż do znalezienia satysfakcjonującego tematu.
Cytat:
Do autora tematu i jego podobnym jegomościom.
Zakalcu z IQ krewetki , jesteśmy na portalu sadistic.pl , rozumiesz? Blaaablaaablaaablaaablaaablaaablaaablaaablaaa
Strasznie dlugi wywód jak na przyznanie sie, że jesteś skończonym matolem. Jak czegos nie rozumiesz (gry słow itp.) to zapytaj, a nuż dowiesz sie czegos nowego.
Ale ogólnie to jesteś debilem oderwanym od rzeczywistosci.
Rocznik 92 jaki aktywny
Dyskusję o byciu matołem bądź nie proponuje zacząć od tego kto spina dupę w necie przez to, że koleś napisał co o tym myśli ?
Jedyny rozsądny koment tu napisał @kokroucz (bo jakimś cudem ludzie urodzeni przed 1990 rokiem są normalni
)
Przede wszystkim - nawet głupie osłuchanie się z nieznajomym sobie językiem, jego brzmieniem - w jakiś sposób nas rozwija. Chociażby odróżnianie jednego języka od drugiego na słuch. Przy nauce języka to jest ważne - z angielskim to akurat większość była osłuchana od dziecka, ale przyznajcie, że w językach powiedzmy "egzotycznych" macie nawet problemy z oddzieleniem od siebie poszczególnych słów (tzn. kiedy się kończy i zaczyna słowo). Jakieś elementarne podstawy angielskiego ma jednak KAŻDY, a to już wystarczy do złapania kontekstu i prób zrozumienia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie