Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:23
grappas 2013-02-19, 14:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Prescot 2013-02-19, 14:46 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 15:11 1
Normalnie az sam sie sobie dziwie ze musialem konto zalozyc bo widze ze 90% piszacych komentarze to ludzie ktorzy nie wiedza nawet ze kiedys nie istnialo gimnazjum jak i to ze w szkole uczono jezyka rosyjskiego i niemieckieko ale kur*wa nie angielskiego bo ten jako jezyk zgnilego kapitalizmu byl be i fuj w Polskiej szkole . Czy wam sie nie wydaje drodzy " inteligenci " wypowiadajacy sie w tym temacie ze jesli ktos ma lat 30,40,50 itd to juz sadistica nie przeglada ? Moze jakis uklon w ich strone by i oni mogli w spokoju nacieszyc sie filmami ktore sa na tym portalu zamieszczane . No chyba ze zaraz dowiem sie ze ludzie w wyzej podanym wieku ( czyli rodzice dzieci tu piszacych ) to chamy , prostaki wiesniaki i nieuki
Koncze tym pozytywnym akcentem
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 15:26
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 16:11 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 16:50 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 17:52
Zgłoś
momkai 2013-02-19, 18:22 1
Zgłoś
KANIBAL22 2013-02-19, 18:25
Sam angielskiego perfekcyjnie nie znam i mam czasami spore problemy ze zrozumieniem tego co słyszę, dlatego dla mnie dobra alternatywą są napisy po angielsku, one mi wystarczą w zupełności.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 20:06
Zgłoś
I2ufu5 2013-02-19, 21:55
łoj wy się spieracie jak jakieś gimbusy a ja się śmieje z dobrego standup-u
Zgłoś
rusofil 2013-02-19, 23:03 2
Zgłoś
Magnic 2013-02-19, 23:12 1
rusofil napisał/a:

Ty nawet po polsku nie umiesz się poprawnie wysłowić, więc wymaganie od ciebie znajomości podstaw języka obcego byłoby absurdalne. Każdy kto ma odrobinę mózgu, nauczy się w szkole angielskiego na tyle, by zrozumieć prosty tekst. A jak ktoś jest idiotą to już jego problem. Idioty nie nauczy się niczego.

Napisz prawdę, a dostaniesz ostrzeżenie. Jakie to żałosne. Widać, kto tak naprawdę rządzi Sadolem. Gimbaza, moi drodzy, gimbaza.

Dlaczego wszyscy, którzy jadą po idiocie, dostają takie śliczne, żółte paseczki z napisem?

Witaj w Polsce. W kraju w którym nawet internet nie jest wolny od absurdu i idiotyzmu.
Czasami wstyd mi się przyznać do tego, że jestem polakiem. Trzyma mnie tutaj jedynie wiara, że kiedyś na powrót będziemy mieli być z czego dumni i cały świat będzie nam zazdrościł jak to było w okresie średniowiecza i renesansu. Widać wpływ króla Sasa na polskiego popuszczaj-pasa. (Ha! Poeta się za mnie zrobił)
Zgłoś
Satos 2013-02-19, 23:23
Maturę z angola zdałem wzorowo, a dalej tego gościa nie potrafię zrozumieć, więc wg. autora jestem poniżej poziomu gimbazy. Gdzie tu logika ? Co jak co, ale przy tak długim bądź skomplikowanym angielskim napisy być powinny. Nie dla tego, żeby poprzestać nauki tego języka, a dlatego by pomóc nam wychwytywać więcej treści. Zresztą napisy po angielsku też byłyby pomocne.
Zgłoś
rusofil 2013-02-19, 23:26
Satos napisał/a:

Maturę z angola zdałem wzorowo, a dalej tego gościa nie potrafię zrozumieć, więc wg. autora jestem poniżej poziomu gimbazy. Gdzie tu logika ? Co jak co, ale przy tak długim bądź skomplikowanym angielskim napisy być powinny. Nie dla tego, żeby poprzestać nauki tego języka, a dlatego by pomóc nam wychwytywać więcej treści. Zresztą napisy po angielsku też byłyby pomocne.

Matura ma się do umiejętności jak piernik do wiatraka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem