📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:02

Niestety zmartwię was dzieci-śmieci, co do Amerykanów. 2 lata temu była u mnie kuzynka (urodzona we stanach) i jej koleżanka, lat ok 21-22...O ile tłumaczyć, że kuzynka umie wypić bo polskie korzenie, to o tyle jej koleżanka, stricte Amerykaniec... szczena mi opadła jak we dwie do filmu (1,5 H) wywaliły 1,5 Wyborowej....potrafią pić i to walą gorzej od nas....
lesii napisał/a:
Niestety zmartwię was dzieci-śmieci, co do Amerykanów. 2 lata temu była u mnie kuzynka (urodzona we stanach) i jej koleżanka, lat ok 21-22...O ile tłumaczyć, że kuzynka umie wypić bo polskie korzenie, to o tyle jej koleżanka, stricte Amerykaniec... szczena mi opadła jak we dwie do filmu (1,5 H) wywaliły 1,5 Wyborowej....potrafią pić i to walą gorzej od nas....
pff podales przyklad jednej amerykanki i jeszcze piszesz ze potrafią pic lepiej od nas

do mnie do szkoly (jak jeszcze sie uczylem) przyjechali szwaby na wymiane... nakupywali sporo krat zubra na ognisko.. powypijali po 3 a niektorzy 4 piwa i wiekszosc odpadla

na głowe litr wódy + dwa piwa + cygaro za 5 zł i spałem na przejściu dla pieszych pod nocnym%-)

rabson napisał/a:
Mój stary był nałogowcem spory szmat czasu, teraz nie pije od jakiś 15 lat, a i tak twierdzi, że ochota mu nigdy nie przeszła.
To normalne w przypadku nałogu.

Esz napisał/a:
@up. Wóda podrożała, nie ma się co dziwic.
istnieje coś takiego jak krajówka , tv wódka i inne tanie dobre alkohole

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie