Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:02
lesii 2012-02-29, 15:43
Niestety zmartwię was dzieci-śmieci, co do Amerykanów. 2 lata temu była u mnie kuzynka (urodzona we stanach) i jej koleżanka, lat ok 21-22...O ile tłumaczyć, że kuzynka umie wypić bo polskie korzenie, to o tyle jej koleżanka, stricte Amerykaniec... szczena mi opadła jak we dwie do filmu (1,5 H) wywaliły 1,5 Wyborowej....potrafią pić i to walą gorzej od nas....
Zgłoś
ziutek11113 2012-02-29, 17:39
lesii napisał/a:

Niestety zmartwię was dzieci-śmieci, co do Amerykanów. 2 lata temu była u mnie kuzynka (urodzona we stanach) i jej koleżanka, lat ok 21-22...O ile tłumaczyć, że kuzynka umie wypić bo polskie korzenie, to o tyle jej koleżanka, stricte Amerykaniec... szczena mi opadła jak we dwie do filmu (1,5 H) wywaliły 1,5 Wyborowej....potrafią pić i to walą gorzej od nas....

pff podales przyklad jednej amerykanki i jeszcze piszesz ze potrafią pic lepiej od nas
do mnie do szkoly (jak jeszcze sie uczylem) przyjechali szwaby na wymiane... nakupywali sporo krat zubra na ognisko.. powypijali po 3 a niektorzy 4 piwa i wiekszosc odpadla a polacy spokojnie sobie dokanczali browarki
Zgłoś
ziutek43 2012-02-29, 18:06
na głowe litr wódy + dwa piwa + cygaro za 5 zł i spałem na przejściu dla pieszych pod nocnym%-)
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-29, 18:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lucifers Ass 2012-02-29, 18:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-29, 20:35
Zgłoś
Takeda 2012-02-29, 20:44
rabson napisał/a:

Mój stary był nałogowcem spory szmat czasu, teraz nie pije od jakiś 15 lat, a i tak twierdzi, że ochota mu nigdy nie przeszła.

To normalne w przypadku nałogu.
Zgłoś
Cadar 2012-02-29, 20:52
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-29, 21:07 4
Alkohol... pffffff

Zgłoś
Kamm 2012-02-29, 23:04
Mamy picie we krwi.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-01, 10:51
Esz napisał/a:

@up. Wóda podrożała, nie ma się co dziwic.

istnieje coś takiego jak krajówka , tv wódka i inne tanie dobre alkohole
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem