👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale trzeba być zakompleksionym z🤬bem bez życia towarzyskiego, żeby dla gimbo-trollingu celowo zakładać profil na sadolu

Jak już piszesz słabe prowo to przynajmniej je sam wymyśl zamiast kopiować z lewicowych śmiesznych pejów na FB.

Żarty z papieża , kobiet , cebulactwa i wyklętych - we don't do that here
ale żarty z Ż__ów ,motop🤬d ,homosiów zawszę ta propsie ?
Dziwni jesteście myślałem że ten portal miał trochę ikry ale widzę że to takie samo gonwo jak kwejk,zdzidy itp
nie macie żadnego dystansu tylko mocno szorstki kij od miodły w dupie
Dziwni jesteście myślałem że ten portal miał trochę ikry ale widzę że to takie samo gonwo jak kwejk,zdzidy itp

@up jezus nie dogadywał się z judaszem.
ps. hitler, nic nie wiedział o holokauście
ps. hitler, nic nie wiedział o holokauście

Zimerman napisał/a:
Żarty z papieża , kobiet , cebulactwa i wyklętych - we don't do that here
Gamoniu jebnij się w łeb żołnierze wyklęci walczyli o to żebyś teraz miał wolność i mógł wypisywać swoje głupoty w Internecie. Szanuj ludzi którzy umierali w katowniach sb ub za ojczyznę chociaż wcale nie musieli.
Zimerman napisał/a:
Up
Chciałbyś być Ż__em co ? niestety nie jesteś
To byłby wstyd.

Z wrazenia na ten zart ide umyć ręce mydłem z Twojego dziadka . Jak to jest należeć do rasy która sprzedała by własną matkę za 1 grosz ? Już niedługo będziecie jechani od tylu na własnym podwórku psie bez napleta
-Dawidzie jaki masz piękny zegarek
-Dziękuję icku, ojciec mi go sprzedał przed śmiercią.
Dlatego pejsów nie nawidzi cały świat. Zatkaj ryj swoim napletem Zakłamany psie.
-Dawidzie jaki masz piękny zegarek
-Dziękuję icku, ojciec mi go sprzedał przed śmiercią.
Dlatego pejsów nie nawidzi cały świat. Zatkaj ryj swoim napletem Zakłamany psie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie