IDF (izraelskie siły zbrojne) w świetle powyższego to zwyczajna najemna ochrona dopuszczająca się zbrodni wojennych.
Cały ten ich jechcoś tam to zwykły wymysł na ogłupianie ludzi.

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
możesz wyjaśnić na czym polega jego "dobrość" ? czy się po prostu wznieciłeś, bo lewacki jego poziom?
do autora tematu: usuń konto.

Dobry kawał a ból dupy polskich patryjotuf to już w ogóle miód i orzeszki
Mnie to rozp🤬ala że po tylu latach ludzie wciąż łykają raz za razem jak k🤬a Polak ślinę Niemca xD
Mnie to rozp🤬ala że po tylu latach ludzie wciąż łykają raz za razem jak k🤬a Polak ślinę Niemca xD
bo widzisz. są ludzie których dziadki przelewały krew za ojczyznę. i choćby za to należy im się szacunek. skoro tobie nie miał kto o tym powiedzieć, skoro nie miałeś okazji przeczytać o tym. to widocznie twoja rodzina to jałowe ameby, sprzedawczyki bez honoru i wartości, czy tam inne k🤬y. albo typowe wiejskie tłuki ze sztachetą w garści. nadające się do dźwigania baniek z mlekiem.
ps. usuń konto.

bo widzisz. są ludzie których dziadki przelewały krew za ojczyznę. i choćby za to należy im się szacunek. skoro tobie nie miał kto o tym powiedzieć, skoro nie miałeś okazji przeczytać o tym. to widocznie twoja rodzina to jałowe ameby, sprzedawczyki bez honoru i wartości, czy tam inne k🤬y. albo typowe wiejskie tłuki ze sztachetą w garści. nadające się do dźwigania baniek z mlekiem.
ps. usuń konto.
Ps oddaj zrabowane majątki i kamienice
Ps oddaj zrabowane majątki i kamienice

zbieraj i bujaj wory c🤬o.
ps. usuń konto.
Słaby troll chociaż po prawdzie nie mija się z faktami, ale wiesz co Żydku? Tak też pasuje
Czym się różni koronawirus od izraelskich żołnierzy?
Koronawirus nie zabija dzieci
słaby troll a jednak dałeś się nabrać skoro myślisz, że on jest żydem.

podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.A tak ogólnie to chodzę tylko w Jedwabnych koszulach

]Jaki staranny trolling, nawet nick i miniaturka.
Zimerman