up
jestem za wysiedleniem ślązaków. Dziękuję pocałujcie mnie w dupę!
jestem za wysiedleniem ślązaków. Dziękuję pocałujcie mnie w dupę!

jo ci k🤬a zaroz pokoża gdzie roki zimują za ten dowcip łobuzie jeden

w londynie domy są wielkości przeciętnego pokoju a i na śląsku ściany budynków nie są z piasku i gripfila i nie da się w nich wiercić dziur przy pomocy śrubokręta. Nie żebym był ze śląska ale tak mi się wydaje.
Śląsk jest polski, i zawsze będzie!
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Śląsk jest k🤬a szwabski, tan c🤬le niemcom kibicuja. Niech sp🤬alają na niemców, a nie obniżają nam statystyki czystosci kraju, brudasy j🤬e.
@JacobX14 - brudasa to masz w spodniach
podpis użytkownika
aj tam aj tam xD

brudasy? bla bla bla
oglądać gorole orange.pl/kid,4002794803,id,4002879835,title,Stasiak-na-miejscowce-odc...
oglądać gorole orange.pl/kid,4002794803,id,4002879835,title,Stasiak-na-miejscowce-odc...

I bardzo k🤬a dobrze, że tak jest. Niech wrzeszcząca hołota się wyniesie do UK tłuc się z c🤬tymi, sam przynajmniej Śląsk będzie miał święty spokój. Wystarczyłoby przestać stąd węgiel i stal ciągnąć po Polsce, może by te szczekające na Ślązaków sk🤬ysyństwo zamarzło do lutego..