Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
Różnica
konto usunięte • 2013-05-02, 22:38
Postanowiłem podzielić się kawałem na jaki złapał mnie mój ojciec, a muszę wspomnieć, że jest on człowiekiem religijnym, wzorem wszelkich cnót, nie klnącym itp. itd. (chyba, że się wk🤬i, wtedy to przej🤬e)

-Powiedz jaka jest różnica między pomidorem, a polką?
-Pomidora się soli...?
-Tak...? a polkę?
-pieprzy?
-tańczy synu, tańczy
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 22:46 43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-05-02, 23:03 2
Hardkorowego masz tatę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 23:04
sadystyczne ten papa!
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 23:44 20
Ja bym się nie chwalił że mój ojciec nie wie co zrobić z polką.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 1:15 3
Wiele "ateistóf" nie zdaje sobie sprawy, że osoby wierzące niczym nie różnią się od ich samych. Twój ojciec może być idealnym przykładem tego, że wierzący wcale nie jest jakąś inną osobą.
Zgłoś
KMD 2013-05-03, 2:07 1
NIe sól pomidora, bo Ci mięśnie znikną
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 2:58 1
Żeby coś zniknęło trza to na początku mieć.
Zgłoś
Mr.Benny 2013-05-03, 8:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 9:11 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 9:31 1
Zgłoś
Doomik 2013-05-03, 10:26 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 18:36
Majster jak ja pamiętam to było tak
Jaka jest różnica pomiędzy blondynką, a frytką
Frytkę się soli, a blondynkę pieprzy
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem