👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

U mnie żadna - czy w kraju czy na wakacjach zawsze jestem rasistą
Misiek_KRK powiedź mi czym kierujesz się wybierając kierunki wakacji? nie chodzi mi o koszty
ja mam zasady co do wakacji: nie jeżdżę tak gdzie są turbany, jest +40st w cieniu i tam gdzie jest dużo polaków
i tak zwiedzam Grecję wyspową
ja mam zasady co do wakacji: nie jeżdżę tak gdzie są turbany, jest +40st w cieniu i tam gdzie jest dużo polaków

Przema napisał/a:
Misiek_KRK powiedź mi czym kierujesz się wybierając kierunki wakacji? nie chodzi mi o koszty
Staram się zwiedzać różne kraje i raczej nie bywam dwa razy w tym samym Państwie ( z wyjątkiem Państw wyspowych)
Uwielbiam upał i dlatego jestem zwolennikiem wakacji np w Afryce
Ale byłem też w Bułgarii, Rumuni, Chorwacji, Grecji kontynentalnej, Krecie, Zykantos, Turcja, Węgry, Włochy (2x), Hiszpania.
Teraz zbieram na Dominikanę lub Jamajkę.
Mój brat ma kasę więc zwiedza Afrykę czarną np Tanzania, Kenia, RPA, Etiopię, ale mnie na to nie stać, a po drugie ja podróżuje z rodziną, więc strach jechać do tych dzikusów.
PhantomMask napisał/a:
o ho wieśniaczek wymienia najbardziej cebulowo wieśniackie miejsca na świecie, sandały i białe skarpety ew czarne były obowiązkowo rozumiem ?
W dupie byłeś i gówno widziałeś. Oceniasz świat na podstawie TVN i internetu.

@Misiek_KRK
Nie, nie jest zawsze traktowany jak "Pan". 5 lat temu pojechałem z żoną do Hurghady i pomimo grzecznego "No, thank you" niejeden raz spotkaliśmy się wprost z agresją sprzedawcy.
Raz żona rozmawiała ze sprzedawcą a on nie chciał zejść z ceny więc powiedziała grzecznie, ,że w takim razie nic nie kupuje. Jak wychodziliśmy ze sklepu to wybiegł za nami i krzyczał. Gdyby żona była sama to liść byłby prawdopodobny.
Pracownicy hotelu to inna bajka niż sprzedawcy którzy często sami są właścicielami i nikt ich nie zwolni.
Nie, nie jest zawsze traktowany jak "Pan". 5 lat temu pojechałem z żoną do Hurghady i pomimo grzecznego "No, thank you" niejeden raz spotkaliśmy się wprost z agresją sprzedawcy.
Raz żona rozmawiała ze sprzedawcą a on nie chciał zejść z ceny więc powiedziała grzecznie, ,że w takim razie nic nie kupuje. Jak wychodziliśmy ze sklepu to wybiegł za nami i krzyczał. Gdyby żona była sama to liść byłby prawdopodobny.
Pracownicy hotelu to inna bajka niż sprzedawcy którzy często sami są właścicielami i nikt ich nie zwolni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie