👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a moja przeglądarka jej nie posiada
if u know what i mean (jakby co to tylko żartuję)

A wiecie, że każde państwo rodzi się z potrzeby wspólnoty i każde musi stworzyć własną historię? Że państwa stworzone z innych powodów niż naturalna potrzeba wspólnoty wolnych ludzi, same się rozpadają?
Ten moment kiedy nie wiesz czy jesteś Polakiem czy Rosjaninem, więc bierzesz wady obu narodów i tworzysz własny kraj.

Kiedyś, brałem udział w pewnym zlocie i potem z tejże okazji, żeby dzieciaki się nie nudziły, dano im spraye żeby na sąsiadującym murze namalowały flagi państw, z których pochodzili uczestnicy. Było tam również trochę ukraińców.
Miałem tą wątpliwą przyjemność, że jeden z nich stał obok mnie i coś tam zagadywał. Po chwili zapytał się mnie : "Która to flaga Ukrainy ?" Myślałem, że taki śmieszek z niego, ale mówił poważnie.
Powiedziałem, że ta żółto-niebieska, po czym on kiwając głową i pewien swego wskazał na flagę Brazylii, dodając pełne gównianego akcentu : Aaa, łokiej.
Taką to oni mają świadomość narodową. Jak bydło.
Miałem tą wątpliwą przyjemność, że jeden z nich stał obok mnie i coś tam zagadywał. Po chwili zapytał się mnie : "Która to flaga Ukrainy ?" Myślałem, że taki śmieszek z niego, ale mówił poważnie.
Powiedziałem, że ta żółto-niebieska, po czym on kiwając głową i pewien swego wskazał na flagę Brazylii, dodając pełne gównianego akcentu : Aaa, łokiej.
Taką to oni mają świadomość narodową. Jak bydło.
Możecie się śmiać z ukrów i nabijać ale w samym tylko lubelskim UMCS studiuje ponad 600 ukraińców, a ile w skali całego kraju?? Wszyscy mają załatwione Karty Polaka, studiują za darmo i do tego sute rządowe stypendia. A wam kto zasponsoruje za darmo studia??? Nawet Nie wiecie ile węgla dajemy tym pasożytom za darmo a ile przekazujemy ropy za którą płacimy ciężkie pieniądze kacapom. tego w telewizji nie pokażą i nie powiedzą . Doją nas jak tylko mogą. I przypomnijcie sobie ile Duda przekazał pieniędzy patroszence? Polacy są rozgrywani Ukraińcami a reszta Europy muzułmanami. To nic dobrego nie wróży.
dzięki takim tematom i postom, jak angela, w mym sercu tli się jeszcze iskierka nadziei.
szczerze dziękuję.
szczerze dziękuję.

@up No niestety, mocodawcy CDU sprowadzali imigrantów z zamiarem upchnięcia ich np. w Polsce, żeby wywołać efekt trwogi i powodowany nim instynkt integracji, ale nie wyszło, bo imigranci nie chcieli do Polski
No to teraz druga faza planu - próbują z Ukrainą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie