Miałem tą wątpliwą przyjemność, że jeden z nich stał obok mnie i coś tam zagadywał. Po chwili zapytał się mnie : "Która to flaga Ukrainy ?" Myślałem, że taki śmieszek z niego, ale mówił poważnie.
Powiedziałem, że ta żółto-niebieska, po czym on kiwając głową i pewien swego wskazał na flagę Brazylii, dodając pełne gównianego akcentu : Aaa, łokiej.
Taką to oni mają świadomość narodową. Jak bydło.
podpis użytkownika
Zycie zawsze trzeba lapac za grzywe, zaluje sie tylko wahania i bezczynnosci.szczerze dziękuję.
Teraz się będą mogli starać o pincet+, wystarczy, że załatwią sobie stały pobyt w Polsce, nawet jakiejś tam śmiesznej karty nie trzeba będzie o staraniu się o obywatelstwo nie wspominając. Unia już zniosła im wizy.
Efekt będzie tylko jeden, Polak będzie zap🤬lał od świtu do nocy na opłacenie socjalu dla tej swołoczy, a to dopiero przygrywka. Ukrainki zaczną tu rodzić gówniaki na potęgę a nasze KC ogłosi sukces w postaci przyrostu naturalnego.
Jak myślicie? Jak długo jeszcze upłynie czasu zanim zaczną domagać się miejsca dla ich mniejszości w sejmie, ukraińskich szkół, praw politycznych itp? Moim zdaniem niewiele, bo teraz nadciągnie ich taka fala jak sk🤬ysyn i to w większości będzie lumpenproletariat - odpowiedniki sebixów i karyn w uk.
Komuchy dostaną tego co chcą - kontynuacji układu okrągłego stołu, biednego wiernego elektoratu który będzie głosował za każdym socjalnym programem. Wk🤬ionych, niezadowolonych młodych Polaków zamieni się na pokorny i wdzięczny władzy ukraiński motłoch. No i układzik będzie trał, aj-waj!
podpis użytkownika
Zamieszczane posty mają charakter satyryczny i nie mają na celu obrazić, znieważyć, dyskryminować ani wywoływać uczucia odrazy.

Możecie się śmiać z ukrów i nabijać ale w samym tylko lubelskim UMCS studiuje ponad 600 ukraińców, a ile w skali całego kraju?? Wszyscy mają załatwione Karty Polaka, studiują za darmo i do tego sute rządowe stypendia. A wam kto zasponsoruje za darmo studia??? Nawet Nie wiecie ile węgla dajemy tym pasożytom za darmo a ile przekazujemy ropy za którą płacimy ciężkie pieniądze kacapom. tego w telewizji nie pokażą i nie powiedzą . Doją nas jak tylko mogą. I przypomnijcie sobie ile Duda przekazał pieniędzy patroszence? Polacy są rozgrywani Ukraińcami a reszta Europy muzułmanami. To nic dobrego nie wróży.
żoliborski bliźniak jest z pochodzenia żydowskim ukraińcem spod Odessy, więc już wiecie o co kaman. trzeba wam wszystko tłumaczyć...?

dobrze że jestem Polakiem,
bo
JEBIĘ WSCHÓD I ZACHÓD

Efekt będzie tylko jeden, Polak będzie zap🤬lał od świtu do nocy na opłacenie socjalu dla tej swołoczy, a to dopiero przygrywka. Ukrainki zaczną tu rodzić gówniaki na potęgę a nasze KC ogłosi sukces w postaci przyrostu naturalnego.
Ale czego się spodziewać, jak kilka milionów wyjechało - a ci co zostali płacą w podatkach ponad połowę (statystycznie) wynagrodzenia, uniemożliwiając osiągnięcia potrzebnej do uzyskania zastępowalności pokoleniowej dzietności?
Kto będzie na umiłowanych przywódców zap🤬lał? Chyba nie myślicie, że jesteście dla władzuchny niezastąpieni? Chyba nie myślisz, że karakan z ryżym zmodernizują wam państwo, bo wtedy skończyłoby się rok w rok po kilkanaście baniek na rozp🤬ol

Pincet+ zaś nie ma szans dać pożądanego efektu - chyba że chodzi o namnożenie patologii (czyt. wyborców partii karakana) - bo nikt normalny nie decyduje się na założenie rodziny ze względu na zasiłki, tylko na zarobki.