Główna Poczekalnia (3) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
🔥 Polskie efekty specjalne V3! - teraz popularne
Różnica
konto usunięte • 2017-04-27, 13:35
Czym się różni moja przeglądarka od Ukrainy?
- Moja przeglądarka posiada historię.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-04-27, 13:40 4
a moja przeglądarka jej nie posiada if u know what i mean (jakby co to tylko żartuję)
Zgłoś
~Angel 2017-04-27, 13:49 184

podpis użytkownika

Zgłoś
pazuzu 2017-04-27, 15:37 2
Ja bym zamienił Ukrainę na USA
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-27, 15:57
A wiecie, że każde państwo rodzi się z potrzeby wspólnoty i każde musi stworzyć własną historię? Że państwa stworzone z innych powodów niż naturalna potrzeba wspólnoty wolnych ludzi, same się rozpadają?
Zgłoś
Synu_z_magazynu 2017-04-27, 15:57 52
Ten moment kiedy nie wiesz czy jesteś Polakiem czy Rosjaninem, więc bierzesz wady obu narodów i tworzysz własny kraj.
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-27, 16:21 10
Kiedyś, brałem udział w pewnym zlocie i potem z tejże okazji, żeby dzieciaki się nie nudziły, dano im spraye żeby na sąsiadującym murze namalowały flagi państw, z których pochodzili uczestnicy. Było tam również trochę ukraińców.
Miałem tą wątpliwą przyjemność, że jeden z nich stał obok mnie i coś tam zagadywał. Po chwili zapytał się mnie : "Która to flaga Ukrainy ?" Myślałem, że taki śmieszek z niego, ale mówił poważnie.
Powiedziałem, że ta żółto-niebieska, po czym on kiwając głową i pewien swego wskazał na flagę Brazylii, dodając pełne gównianego akcentu : Aaa, łokiej.
Taką to oni mają świadomość narodową. Jak bydło.
Zgłoś
martinkane 2017-04-27, 16:46 21
Możecie się śmiać z ukrów i nabijać ale w samym tylko lubelskim UMCS studiuje ponad 600 ukraińców, a ile w skali całego kraju?? Wszyscy mają załatwione Karty Polaka, studiują za darmo i do tego sute rządowe stypendia. A wam kto zasponsoruje za darmo studia??? Nawet Nie wiecie ile węgla dajemy tym pasożytom za darmo a ile przekazujemy ropy za którą płacimy ciężkie pieniądze kacapom. tego w telewizji nie pokażą i nie powiedzą . Doją nas jak tylko mogą. I przypomnijcie sobie ile Duda przekazał pieniędzy patroszence? Polacy są rozgrywani Ukraińcami a reszta Europy muzułmanami. To nic dobrego nie wróży.
Zgłoś
-Néy 2017-04-27, 18:08 7
Od kiedy ukraina pisze sie przez duze U?
Zgłoś
Statystyczny_Użytkownik 2017-04-27, 18:24 4
dzięki takim tematom i postom, jak angela, w mym sercu tli się jeszcze iskierka nadziei.
szczerze dziękuję.
Zgłoś
LongDistanceTrip 2017-04-27, 19:01 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-27, 19:06 1
@up No niestety, mocodawcy CDU sprowadzali imigrantów z zamiarem upchnięcia ich np. w Polsce, żeby wywołać efekt trwogi i powodowany nim instynkt integracji, ale nie wyszło, bo imigranci nie chcieli do Polski No to teraz druga faza planu - próbują z Ukrainą.
Zgłoś
mazga50 2017-04-27, 19:16 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-27, 19:23 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-27, 23:27 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem