WC myjące pierścień vs sranie na ulicy.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Wiesz kim jestem?
- teraz popularne
WC myjące pierścień vs sranie na ulicy.
Jeszcze 20 lat temu u nas też tak było jak w drugiej części filmu. Pamiętam czasy PKS'u.
Na wschód od Wisły niby już ludzie stoją w kolejce do kasy w markecie, ale jednak nadal wjeżdżają koszykiem w dupę, także progres jest, ale jednak nie do końca..
donkapusta napisał/a:
Jeszcze 20 lat temu u nas też tak było jak w drugiej części filmu. Pamiętam czasy PKS'u.
No chyba u ciebie. Też jeździłem PKSem i nie pamiętam natłoku ciapuchów.
Some cultures are not just diferent... they are worst!!!
Był taki jeden naukowiec co to powiedział lewica odebrała mu wszystkie tytuły na uczelni.
Dla mnie dalej jest wielce uczony.
Był taki jeden naukowiec co to powiedział lewica odebrała mu wszystkie tytuły na uczelni.
Dla mnie dalej jest wielce uczony.
xdrt napisał/a:
Na wschód od Wisły niby już ludzie stoją w kolejce do kasy w markecie, ale jednak nadal wjeżdżają koszykiem w dupę, także progres jest, ale jednak nie do końca..
A to ciekawe, bo ja już ponad 30 lat żyję we wschodniej Polsce i ani ja komuś, ani nikt mi jeszcze w dupę wózkiem nie wjechał.
Gaiseric napisał/a:
A to ciekawe, bo ja już ponad 30 lat żyję we wschodniej Polsce i ani ja komuś, ani nikt mi jeszcze w dupę wózkiem nie wjechał.
No mi notorycznie wjeżdżają, nie wiem tylko po co, szybciej nie będzie. Przez kasę mnie nie przepchną tym wózkiem. Chwila oddechu była podczas pandemii, jak ktoś się pchał wózkiem w dupę to straszyło się ochroną xD.
Różnica jest taka, że pasażerowie z pierwszego filmu zmieszczą się w wagonach, a z drugiego ostatni nie wejdą.
Jest przyczyna jest skutek.
Brak przyczyny brak.... a co ja wam będę tłumaczył
Jest przyczyna jest skutek.
Brak przyczyny brak.... a co ja wam będę tłumaczył
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie