głupie c🤬y tam robią, z wrednymi mordami, baby bez bolca dostają p🤬lca potwierdzone
ahhhhh az sie zagotowałem na myśl o Zusie, chyba czas szukać poradnika do zbudowania bomby na stronach al kaidy...

@up daruj sobie, zamiast bomby zbudujesz kanapkę z szynką i serem. Potwierdzone info

ani mnie nie wk🤬iajcie z zusem, w zeszlym tygodniu mialem pierwszy raz do czynienia, bylem po zaswiadczenie jakies j🤬e, poszedlem do informacji babka mi dala kartke i jak wypełnie to do kobiety w okienku c mam pójść, wypełniłem ide do tego j🤬ego c, a ta na mnie z mordą ze czemu numerka nie mam (c🤬j z tym ze w calym budynku bylem chyba sam jeden ja, i jakbym wzial ten p🤬lony numerek to od razu by była moja kolej) jej mowie ze ta babka co wydaje numerki mi nie dała bo jestem sam, to ta p🤬da poszla ze mna do tej babki wydarła się na nią, wziela moje podanie o zaswiadczenie, przeczytała i sama nie wiedziała gdzie to złożyć to zostawiła na informacji... i juz 5 dni czekam na zaswiadczenie
głupie c🤬y tam robią, z wrednymi mordami, baby bez bolca dostają p🤬lca potwierdzone
ahhhhh az sie zagotowałem na myśl o Zusie, chyba czas szukać poradnika do zbudowania bomby na stronach al kaidy...
HEHEHehehe...