Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Z................E 2014-10-07, 8:51 1
Mogę się już śmiać? Stare jak świat
Zgłoś
o................i 2014-10-07, 9:13 1
stare, ale aktualne i nadal śmieszy
Zgłoś
Enbeen 2014-10-07, 9:26 10
ani mnie nie wk🤬iajcie z zusem, w zeszlym tygodniu mialem pierwszy raz do czynienia, bylem po zaswiadczenie jakies j🤬e, poszedlem do informacji babka mi dala kartke i jak wypełnie to do kobiety w okienku c mam pójść, wypełniłem ide do tego j🤬ego c, a ta na mnie z mordą ze czemu numerka nie mam (c🤬j z tym ze w calym budynku bylem chyba sam jeden ja, i jakbym wzial ten p🤬lony numerek to od razu by była moja kolej) jej mowie ze ta babka co wydaje numerki mi nie dała bo jestem sam, to ta p🤬da poszla ze mna do tej babki wydarła się na nią, wziela moje podanie o zaswiadczenie, przeczytała i sama nie wiedziała gdzie to złożyć to zostawiła na informacji... i juz 5 dni czekam na zaswiadczenie
głupie c🤬y tam robią, z wrednymi mordami, baby bez bolca dostają p🤬lca potwierdzone
ahhhhh az sie zagotowałem na myśl o Zusie, chyba czas szukać poradnika do zbudowania bomby na stronach al kaidy...
Zgłoś
4................h 2014-10-07, 9:32
Śmieszne, ale niestety prawdziwe. Kiedy system ZUS-u obsługiwałoby nawet dziecko 10 letnie ZUS musi jednak mieć swoje oddziały...

@up daruj sobie, zamiast bomby zbudujesz kanapkę z szynką i serem. Potwierdzone info
Zgłoś
Corradolicious 2014-10-07, 10:15 2
Ten, kto nie prowadził nigdy własnej działalności nigdy nie zrozumie w pełni tego dowcipu... Telepie mnie na samą myśl jak mam iść do ZUSu, już chyba wolę US...
Zgłoś
Hassos 2014-10-07, 14:53 2
ja tam uważam, że zus to najbardziej zorganizowana organizacja przestępcza w naszym kraju.
Zgłoś
p................a 2014-10-07, 16:18
A nie tym, że jest legalny?
Zgłoś
hardowski 2014-10-07, 16:22 1
Enbeen napisał/a:

ani mnie nie wk🤬iajcie z zusem, w zeszlym tygodniu mialem pierwszy raz do czynienia, bylem po zaswiadczenie jakies j🤬e, poszedlem do informacji babka mi dala kartke i jak wypełnie to do kobiety w okienku c mam pójść, wypełniłem ide do tego j🤬ego c, a ta na mnie z mordą ze czemu numerka nie mam (c🤬j z tym ze w calym budynku bylem chyba sam jeden ja, i jakbym wzial ten p🤬lony numerek to od razu by była moja kolej) jej mowie ze ta babka co wydaje numerki mi nie dała bo jestem sam, to ta p🤬da poszla ze mna do tej babki wydarła się na nią, wziela moje podanie o zaswiadczenie, przeczytała i sama nie wiedziała gdzie to złożyć to zostawiła na informacji... i juz 5 dni czekam na zaswiadczenie
głupie c🤬y tam robią, z wrednymi mordami, baby bez bolca dostają p🤬lca potwierdzone
ahhhhh az sie zagotowałem na myśl o Zusie, chyba czas szukać poradnika do zbudowania bomby na stronach al kaidy...

HEHEHehehe...
Zgłoś
wrobel102 2014-10-07, 18:30
rolinka napisał/a:

Czym różni się ZUS od przestępczości zorganizowanej ?

Tym, że nie jest zorganizowany...

Problem jest w tym, że ZUS jest zorganizowany, spróbuj mieć swoją działalność i nie wpłać składek to przekonasz się jak szybko to zauważą i się dojebią.
Zgłoś