📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:01

Tak brzmiałby (mniej więcej) logiczny argument losowego wyznawcy multi kulti:
"Przecież to biali farbowani na czarnych, aby postawić ich w gorszym świetle, bo przecież w RPA jest sporo białych, a dodatkowo podejrzewam, że pierwszy film został z manipulowany i podkręcony fotoszopem do videło"
Poważnie, ostatnio miałem wątpliwą przyjemność posłuchać kilku ich argumentów i taki mają poziom intelektu, logiki i rozumowania, dla nich nawet statystyki przestępczości są oszukane
"Przecież to biali farbowani na czarnych, aby postawić ich w gorszym świetle, bo przecież w RPA jest sporo białych, a dodatkowo podejrzewam, że pierwszy film został z manipulowany i podkręcony fotoszopem do videło"
Poważnie, ostatnio miałem wątpliwą przyjemność posłuchać kilku ich argumentów i taki mają poziom intelektu, logiki i rozumowania, dla nich nawet statystyki przestępczości są oszukane

to Japonia, chyba, u nich w szkołach średnich dość popularne zespoły na zajęciach dodatkowych
Trochę w obronie opalonych, po całym dniu na plantacji bawełny każdy może być zmęczony.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie