Cytat:
Na małych ulicach doszło do zamieszek przeciwko policji w Harehills Yorkshire
Cytat:
Sytuacja w Wielkiej Brytanii wymknęła się spod kontroli. Czy różnorodność jest naszą siłą?
A tutaj nasi dla odmiany
Cytat:
Kibice Legii Warszawa wyświetlają baner z napisem „Witamy uchodźców” z dziewczynką z głową świni na talerzu i dwoma mężczyznami z kijem baseballowym i młotkiem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
pazuzu napisał/a:
Kibicom legii się nie dziwię, pustaki w dresach boją się że uchodźcy zajmą ich miejsca pracy, czyli pracy w macu, na magazynie, segregacja śmieci w sortowniach i inne zawody nie wymagających kwalifikacji 🙂
To nie to. Oni się boją że ich dziewczyny uwierzą w bajki o byciu księżniczka w egzotycznym kraju i tam pojadą. No i pamiętać trzeba o kaszance, która jest dłuższa niż biała kiełbasa. 😅
pazuzu napisał/a:
jprdl debil, umiesz czytać ze zrozumieniem? chyba nie więc postaram się to wytłumaczyć jak komuś z zespołem downa. co jest napisane na banerze na stadionie? "witamy uchodźców" więc dlatego napisałem "uchodźcy". czy już wszytsko jasne? a co do drugiej części to po prostu nie lubię kibiców klubów dlatego im cisne. 🙂 i się nie chwal zarobkami bo c🤬ja pewnie masz i gówno wiesz ile ja mam 🙂
Ile osób musi Ci powiedzieć ,że jesteś debilem, żeby to do ciebie dotarło?
100, 1000 czy więcej ?
c................s
2024-07-21, 18:24
Ten pazuzu tak serio czy troll j🤬y?
pazuzu napisał/a:
Kibicom legii się nie dziwię, pustaki w dresach boją się że uchodźcy zajmą ich miejsca pracy, czyli pracy w macu, na magazynie, segregacja śmieci w sortowniach i inne zawody nie wymagających kwalifikacji 🙂
Nie no, zupełnie nie ma zależności z ilością fekalioskórych w społeczeństwie. Ale wam nasrać w słoik, to i tak będziecie mówić że to nutella.
pazuzu napisał/a:
Oni tu idą po zasiłki a nie pracować...
pazuzu napisał/a:
Powiedział ten co pewnie nigdy nie jadł kebaba od arabusa 🙂idź być idiotą gdzie indziej 🙂
jesteś sp🤬oliną lewacką i pewnie pedalską do tego i nie możesz już się doczekać ciemnego ubogacenia, im wszystko jedno
Panowie po H🤬j te gadki i przysrywanie wiemy wszyscy że trzeba ich j🤬 i doj🤬 jak będą u nas i H🤬j !!!!! więc k🤬a mać nie plujmy sobie w twarz , niważne jaki klub tych k🤬a dzikusów aarabusów to k🤬a nie żdziwrżęęęę skumajcie to wszyscy. sory za błedy w piśmie jestem na to wszystko wk🤬iony
haha no i c🤬j z angolami, nawpuszczali to maja, teraz zemsta od swiata za lata kolonizacji
Dlaczego w tym całym bałaganie migracyjnym nikt nie wspomina o podstawie podróżowania czyli dokumentach ? Sytuacja wg mnie jest caly czas prosta: nie ma paszportu i celu wizyty - nie wjeżdżasz.
Niech wybuchnie wojna rasowa, no i przeciw tym śmierdzącym lewakom 😉
pazuzu napisał/a:
Ciekaw jestem co powiesz jak zgw🤬ci Ci córkę taki inżynier, powiesz od razu zięć?
Bardzo dobrze zrobili. J🤬 czarnych nierobów zanim zrobią nam tu drugi postępowy i europejski Paryż.
Zastanawia mnie jedno... niechby nawet, że naszym ostatnim bastionem będą kibole i będą "robić porządek".
UK wręcz słynęło z kiboli naparzających się miedzy sobą, podobnie jak u nas policja nie dawała sobie z nimi rady. Dziwi mnie, że przy takim problemie jakim są imigranci i ich zachowania, tamtejsi kibole nie robią z tym porządku. Może ktoś wie coś więcej na ten temat ? czy tamtejsi kibole już nie istnieją ? czy mają tak w dupie to co sie dzieje u nich "na dzielni".