👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:16

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

majk19 napisał/a:
dam piwo bo ktoś się musiał natrudzić ale szału nie ma
Gdyby ktoś wrzucił filmik jak wali kloca to też byś piwo dał bo się musiał natrudzić?

Od teraz melodia Różowej pantery będzie mi się kojarzyć z "to do, to do,"

donwasyle napisał/a:
Gdyby ktoś wrzucił filmik jak wali kloca to też byś piwo dał bo się musiał natrudzić?![]()
Jeśli pytasz bo chcesz wrzucić swoje domowe wideo i zastanawiasz się czy dostaniesz piwo, to raczej filmiki jak walisz kloca zostaw dla siebie

teraz pytam się. Komu się bardziej nudzi? Temu kto zrobił ten filmik, czy osobie która wymieni wszystkie tytuły filmów?
..Kto przyjmie wyzwanie?
..Kto przyjmie wyzwanie?

donwasyle napisał/a:
Gdyby ktoś wrzucił filmik jak wali kloca to też byś piwo dał bo się musiał natrudzić?![]()
samo sranie jest za proste ale gdyby do tego walił konia i żonglował płonącymi pochodniami to czemu nie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie