Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
idejakprzecinak 2017-09-15, 16:59 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-15, 17:22 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SpeedyG 2017-09-15, 19:22 6
Przecież to suchar, a w komentarzach porady w sprawie rozwodu i innych pierdół.
Zgłoś
Rysiek__z__Klanu 2017-09-15, 19:41 1
Zgłoś
SpeedyG 2017-09-15, 21:57
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-16, 6:09
Ja już dwie historie słyszałem o facetach którym kobiety celowo życie zrujnowały od tak bo im się chciało, rodziny się odwracają, znajomy nie odpowiadają i szczęście mają jak sąd nic im nie robi. Nie słyszałem jeszcze ani jednej historii żeby facet takie coś kobiecie odwalił.
Poza tym po aferze podsłuchań posłów sądy polskie ponoć już nie uznają nagrań audio jako dowodów, uzasadnieniem jest łatwa możliwość podrobienia takich nagrań i okrojenia lub całkowitego sfałszowania materiału.
Nagrania wideo powinny jednak przejść. Lecz tu kolejne problemy.
Zgłoś
Oponka 2017-09-16, 11:58 1
jak trafisz na sędziego ludzkiej płci to i odszkodowanie dostaniesz
Zgłoś
pXIX 2017-09-20, 2:38
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem