👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

chciał pokazać jaki jest agresywny a piszczy jak dziewica ;<

Poroniony Płód napisał/a:
Gdzie był w tej chwili proboszcz?
Zajmował się jej/go kolegą

Sadisticowe to by było jakby w tym pedalskim rage'u nie zawrócił przed ulicą i trafił na harda z xperią wprasowaną w twarz kołem jakiegoś minivana.

Pod ACTA z nim.
Pierwsza zbrodnia przeciw ACTA:
Antyreklama firmy, która wprowadziła na rynek Xperie
Druga zbrodnia, przeciw ACTA:
Wulgarność
Trzecia zbrodnia, przeciw ACTA:
Zapewne chciał zgrać nielegalną empetrójkę ściągniętą z internetu (czyli kradzież).
Pierwsza zbrodnia przeciw ACTA:
Antyreklama firmy, która wprowadziła na rynek Xperie
Druga zbrodnia, przeciw ACTA:
Wulgarność
Trzecia zbrodnia, przeciw ACTA:
Zapewne chciał zgrać nielegalną empetrójkę ściągniętą z internetu (czyli kradzież).

dzieciak ma 10 lat, przecież to etap klocków lego, gj joe`ów i pokemonów
struny głosowe nie wykształcone więc co ma nie piszczeć
z🤬bki dla rodziców za wychowanie
chociaż
coś mi fake`iem zalatuje
struny głosowe nie wykształcone więc co ma nie piszczeć
z🤬bki dla rodziców za wychowanie
chociaż
coś mi fake`iem zalatuje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie