👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta jasne..... Kupil z kolegami atrape na allegro a teraz cwaniaczek niszczacy fon za tysiaka. Wydał dyche i teraz wyrywa malolaty w przedszkolu na ten filmik

widziałem nie raz takie dzieciary rozwydrzone. najpierw roz🤬bie co dostał od matki czy ojca, a potem w markecie słychać krzyk dzieciora podobny do tego jakby go kto na pół rozdzierał bo matka/ojciec nie chce kupić kolejnej zabawki, bo wiedzą że pociecha rozdupi go na podwórku z koleżkami. ot mamy bezstresowe wychowanie.
kurde czasem jak coś człowiek znajdzie po 15 latach to żal mu wyrzucić czy oddać komuś innemu.
kurde czasem jak coś człowiek znajdzie po 15 latach to żal mu wyrzucić czy oddać komuś innemu.

A wystarczyło wgrać nowy soft ;/
A może po prostu nie odblokował telefonu? ;d
A może po prostu nie odblokował telefonu? ;d

Komuś tutaj "Żal dupę ściska(...)" (śpiewać na melodię "Gorzkich Żali")
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie