📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:06

Po kij te psy się pchały pod koła. Kierowca pewnie nawet nie poczuł że po czymś przejechał.

jatutylkopacze
@up
Ja kiedyś jak rozjechałem kota, to się natychmiast zatrzymałem. Okazało się, że zderzak cały, spojrzałem 50m za siebie na kota. Jakiś połamany leżał i ogonem jak woltomierz napie**alał góra-dół. Pomyślalem: dobiłbym Cię, ale zdychaj sk***ielu za głupotę.
Pozdrawiam animalsów
stary podobnie myslalem jak twoja matka zasnela pijana- mysle zaloze kapote na fajfusa, ale ze ona zalana w opor to mysle a wezme cie bez za glupote.
ps. nie masz synu na rano szkoły?
@up
Ja kiedyś jak rozjechałem kota, to się natychmiast zatrzymałem. Okazało się, że zderzak cały, spojrzałem 50m za siebie na kota. Jakiś połamany leżał i ogonem jak woltomierz napie**alał góra-dół. Pomyślalem: dobiłbym Cię, ale zdychaj sk***ielu za głupotę.
Pozdrawiam animalsów
stary podobnie myslalem jak twoja matka zasnela pijana- mysle zaloze kapote na fajfusa, ale ze ona zalana w opor to mysle a wezme cie bez za glupote.
ps. nie masz synu na rano szkoły?

u mnie na wsi to typ chciał raz krowe skodą rozjechać ale mu nie wyszło

Bzykacz napisał/a:
u mnie na wsi to typ chciał raz krowe skodą rozjechać ale mu nie wyszło
Skoda nie odpaliła czy się nie rozpędził?
Parę razy puknij w maskę czy koło i wybiegną spod silnika koty. Tak długo to nie zajmuje, ja też się nauczyłem pukać w maskę jak mi kiedyś kota poćwiartowało w silniku.

@jatutylkopacze życzę ci żebyś zdychał po potrąceniu na drodze. Mam nadzieje że nikt ci pomocy nie udzieli.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie