Polecam oglądać w słuchawkach z głosem na full lub to samo z głośnikami
polecam również poczytać komentarze pod filmem na YT
Konto usunięte
2012-09-22, 19:17
te dziwne krzyki zarzynanej świni w tle, w c🤬j rzucam koks bo już w bani mam coś nie tak.
te krzyki to nie coś z twoją banią to leci w tle też to szłyszałem
xts napisał/a:
te dziwne krzyki zarzynanej świni w tle, w c🤬j rzucam koks bo już w bani mam coś nie tak.
to tylko przebicia pola elektromagnetycznego (urządzeń peryferyjnych - jak dysk, wentylatory, myszka etc.), które oddziałują na kartę dźwiękową.
do do treści filmu:
Konto usunięte
2012-09-22, 20:44
Prezentowany program jest bardzo fajny, chociaż jak pamiętam na windowsie 98 już się trochę ciął, ale wiecie ubiegłe tysiąclecie, fajnie że dzieci chcą być oldschoolowe
rozp🤬olił mi ram w mózgu ... :|
podpis użytkownika
................................................................................................................
Konto usunięte
2012-09-22, 23:31
Ten dzieciak uświadomił mi, że aborcja powinna być w zupełności legalna...
Konto usunięte
2012-09-22, 23:48
@up racja, gdyby była legalna i twoja matka zrobiła by aborta to byś przynajmniej takich głupich komentarzy nie pisał
o k🤬a...dopoki sie nie przedstawilo bylem pewien ze to chlopczyk
Chakier jakiś czy łoco sie roschodzi ... ?
Konto usunięte
2012-09-23, 1:01
@Mr.Slurrpy
Ty masz za to takie gówniane riposty, jakby twój poród odbierał nie położny lecz proktolog
Konto usunięte
2012-09-23, 5:45
Klocuch, to ty ?!
@buoba
Albo lekarz ostatniego kontaktu.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Konto usunięte
2012-09-23, 23:42
Cytat:
Ten dzieciak uświadomił mi, że aborcja powinna być w zupełności legalna...
W przypadku tego dzieciaka to nawet w 93 miesiącu po poczęciu
Ale bardziej przydałaby się kastracja dla jego rodziców
Konto usunięte
2012-09-24, 0:03
Największy bajer polega na tym, że ten młody zarobi więcej kasy z hejtu, niż ludzie robiący filmiki z zainteresowania.