szukałem po tagach, nie znalazłem...
rozrodczośc w Polsce maleje ponieważ
Rozwalają mnie coraz to mniejsze te ,,usprawiedliwienia"szukałem po tagach, nie znalazłem...
@up
jak tak Ci dobrze z kebabami to weź pakuj manatki i tam wypie**alaj. Nikt nie będzie za Tobą płakać. A mówienie, że Polska zbawiła świat jest po prostu śmieszne. To postawa naszej szlachty przyczyniła się do wszystkich III rozbiorów. Nie mogliśmy wprowadzić zmian bo co? Bo liberum veto. Dwa - nasza "wielka" szlachta uważała, że nasz ustrój jest nadany od boga i nie należy go zmieniać - a był po prostu na tamte czasy przestarzały.
Trzy - myślisz, że ktoś się liczy z Polską? Naprawdę jesteś tak naiwny?
Cztery - sądzisz, że Polska "znowu zbawi" świat naszymi czołgami, które dostaliśmy od Niemców bo są przestarzałe? Naszymi dwoma F-16? Do których kupujemy części od amerykańców. Nie dość, że pozbyli się złomu to jeszcze im płacimy. I już mi się nie chce pisać bo jesteś lemingiem i nic do Ciebie nie dotrze zapewne.
Już na wszystkich listach jesteśmy na końcu?
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.jak tak Ci dobrze z kebabami to weź pakuj manatki i tam wyp🤬alaj. Nikt nie będzie za Tobą płakać. A mówienie, że Polska zbawiła świat jest po prostu śmieszne. To postawa naszej szlachty przyczyniła się do wszystkich III rozbiorów. Nie mogliśmy wprowadzić zmian bo co? Bo liberum veto. Dwa - nasza "wielka" szlachta uważała, że nasz ustrój jest nadany od boga i nie należy go zmieniać - a był po prostu na tamte czasy przestarzały.
Trzy - myślisz, że ktoś się liczy z Polską? Naprawdę jesteś tak naiwny?
Cztery - sądzisz, że Polska "znowu zbawi" świat naszymi czołgami, które dostaliśmy od Niemców bo są przestarzałe? Naszymi dwoma F-16? Do których kupujemy części od amerykańców. Nie dość, że pozbyli się złomu to jeszcze im płacimy. I już mi się nie chce pisać bo jesteś lemingiem i nic do Ciebie nie dotrze zapewne.