👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elfis napisał/a:
akumulator padł
Co?
Ptak (o ile to ma być to) naśladuje dźwięk rozrusznika. Jak ci padnie akumulator to nawet rozrusznik nie zaskakuje bo nie ma czym.
Jeszcze ci ktoś piwa daje.
Ważne by nie kręcić po 30 sek co 5 sek. Jak nie pali za pierwszym kręceniem to odczekujemy minimum 30 sek. póki znów będziemy bętać rozrusznikiem. Nie róbmy jak przez was zwany "typowy janusz" kręcąc co kilka sek bo nie odpalił. Szybsze kręcenie nic nie zmieni, oprócz tego, że akumulator rozwalimy.
Co do papugi to fajnie "naśladuje".
Co do papugi to fajnie "naśladuje".

NafazowanyKoleś,
czy ty wogóle dzieciaku wiesz co piszesz, nawet nie chce mi się komentować bo ani nie znasz się na żartach ani nie masz pojęcia o rozruchu silnika
czy ty wogóle dzieciaku wiesz co piszesz, nawet nie chce mi się komentować bo ani nie znasz się na żartach ani nie masz pojęcia o rozruchu silnika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie