👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jakby ją zus okradał całe życie to by nie była taka zadowolona
musiałem
musiałem

Dobra, to teraz sobie policzcie. Ta kobieta ma na moje oko jakieś 65 lat. Muzyka electro zaczęła się na początku lat 80., czyli troszkę ponad 30 lat temu. Myślicie, że wtedy nie miała fanów w wieku 35 lat? Że ludzie jej nie odkrywali? Że się przy niej nie bawili? A co z disco? Przecież ono zaistniało jeszcze wcześniej. Dla mnie nie ma w tym nic niezwykłego
Super babcia
Sam bym taką chciał mieć.
@GENAS
youtu.be/29zwf0mwB5k?t=990
On chyba zapoczątkował użycie harmonijki w beatboxie.

@GENAS
youtu.be/29zwf0mwB5k?t=990
On chyba zapoczątkował użycie harmonijki w beatboxie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie