👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Auto zjarane a opony całe, ja się pytam jak ?!
nawet jeśli wytłumaczeniem jest rosja to i tak jestem ciekaw

AroGiant napisał/a:
Auto zjarane a opony całe, ja się pytam jak ?!
nawet jeśli wytłumaczeniem jest rosja to i tak jestem ciekaw
![]()
Cóż, to przecież Łada. Rosyjski cud techniki

@AroGiant
tylna lewa raczej nie jest cała, ale i tak dziwię się że przednia dała radę
tylna lewa raczej nie jest cała, ale i tak dziwię się że przednia dała radę
Wigen2323 przykro mi ale Twój "cud techniki" spłonął a zostały opony, i pytanie o nie, a nie o auto

Wigen2323 napisał/a:
Cóż, to przecież Łada. Rosyjski cud techniki![]()
Te auto co podjeżdzało to BMW E34, przed liftem z wąską nerką. Rok produkcji 89-93.

A fakt, wybacz miałem na myśli silniki M20, które zostały zastąpione M50 od 90 roku a napisałem o nerce. Nerka weszła w 94

MyDarkestDays zabłysnąłeś
Ci wyżej pisali o spalonym aucie...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie