📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeżeli uważasz, że od tego można umrzeć, to lepiej nie wychodź z domu.

Andre87 napisał/a:
a mogła się mu z tej glupoty i radości ta siekierka w łeb wbić.
i o to mi chodziło

szkoda iz nie było tam jakiegoś małego ładunku prochowego lub czegoś mocniejszego reagującego na ściskanie
@up zapalniczka też tak potrafi
Wszystko zależy od tego gdzie najpierw pęknie. Odbicie siekiery w łeb, jak najbardziej prawdopodobne, szkoda że nie tym razem.

up@Twoja teoria przypomina mi tą o możliwości utopienia się w łyżce wody.

Ppetel napisał/a:
i o to mi chodziło![]()
szkoda iz nie było tam jakiegoś małego ładunku prochowego lub czegoś mocniejszego reagującego na ściskanie
Robster napisał/a:
@up zapalniczka też tak potrafi Wszystko zależy od tego gdzie najpierw pęknie. Odbicie siekiery w łeb, jak najbardziej prawdopodobne, szkoda że nie tym razem.
co za idioci

każdy przecież wie, że wybuch zapalniczki porównuje sie z wybuchem granata odłamkowego...
Andre87 napisał/a:
a mogła się mu z tej glupoty i radości ta siekierka w łeb wbić.
A ja znam debila który sam sobie wbił siekierę w głowę. Był taki mądry że zamiast młotka do zbijania palet w tartaku wziął sobie siekierkę... przeżył, ma bliznę, nie ma nagrody darwina

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie