I bardzo dobrze - prąd podrożał w Polsce ciągu kilku lat co najmniej 4 razy a benzyna wcale - dzięki temu że USA rządzi światem. Chyba coś pop🤬liłem...
No nie ma to zbyt wiele sexu.
Do ataku przyznali się Huti,
Huti to cwane c🤬je.

Normalnie jak jest nie przewidziany wypadek i do wody się coś wyleje to poruszenie k🤬a na całym świecie że "bandyci, kryminaliści, sadystycznie świnie wylewające c🤬j wie co do wody, zabić ich razem z rodzinami" ale jak ahmedy j🤬e alahakbary srają z premedytacją do wody i w powietrze rozp🤬alając tankowce to jest k🤬a dobrze i to w Europie trzeba eko normy podnosić i podatki rzeby ekosystem naprawić do k🤬y nędzy.
Już niedługo się wykończymy. Nie wiem ile masz lat, ale ja się boje co zobaczę do końca swojego życia. A dzieci już uczę kopać schrony i rozpalać ognisko od patykow
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.Ja p🤬le, akbary znow, co to za religia jest, co by sie nie stalo (co by nie odj🤬i) jedyne co potrafia wrzeszczec to allah akbar i tak w kolko tepaki -.-
Jakby nie patrząc gdyby nie USrAel to by akbary maniany nie odp🤬lali i doskonale wiedzą że petrodolar drenuje kraje stojące na ropie
Dobrze, no ta ropa nie zostanie przerobiona na spalony i nie będzie nas truć.
Ja p🤬le, akbary znow, co to za religia jest, co by sie nie stalo (co by nie odj🤬i) jedyne co potrafia wrzeszczec to allah akbar i tak w kolko tepaki -.-
Ale p🤬lisz. Widać ,żeś Tłuk.
Jak u nas się coś odjebie to więcej niż połowa Polaków powie:
- O Jezu...
-O mój Boże
Albo inne ...
- Chryste Panie ...
I uwierz mi na słowo, niewiele z tych wypowiedzi ma coś wspólnego z religią ....
Ale p🤬lisz. Widać ,żeś Tłuk.
Jak u nas się coś odjebie to więcej niż połowa Polaków powie:
- O Jezu...
-O mój Boże
Albo inne ...
- Chryste Panie ...
I uwierz mi na słowo, niewiele z tych wypowiedzi ma coś wspólnego z religią ....
Tłuk to raczej Ty, u nas raczej sie nie obcina lbow i nie wysadza statkow wrzeszczac razam "w imie jezuska" czy "bogu niech beda dzieki" up🤬lajac komus lape.. jak cos sie odjebie, nie jak my odjebiemy, to jest klucz tępaku.