Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rozwalenie tankowca
pazuzu • 2024-08-24, 1:01
Grecki tankowiec Sounion został zaatakowany 142 km od jemeńskiego portu Al-Hudajda. Przewoził 150 000 ton ropy.Do ataku przyznali się Huti, po 2 dniach od ataku statek wybuchł, póki co nie wiadomo czy od pożaru czy został specjalnie wysadzony

Zmieniono 1 razy Zgłoś
CzerstWybut 2024-08-24, 1:50 50
Pewnie chłopaki są z jakiejs organizacji i redukują w ten sposób Co² aby te złe paliwo nie trafiło do trujących samochodów
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-08-24, 2:51 4
I bardzo dobrze - prąd podrożał w Polsce ciągu kilku lat co najmniej 4 razy a benzyna wcale - dzięki temu że USA rządzi światem. Chyba coś pop🤬liłem...
Zgłoś
Rangraf 2024-08-24, 3:24 1
To widać jest jakaś zorganizowana akcja.
Zgłoś
Kici-Kici 2024-08-24, 5:04 3
PsikutaBezS napisał/a:

I bardzo dobrze - prąd podrożał w Polsce ciągu kilku lat co najmniej 4 razy a benzyna wcale - dzięki temu że USA rządzi światem. Chyba coś pop🤬liłem...

No nie ma to zbyt wiele sexu.
Zgłoś
Zulu-Gula 2024-08-24, 6:28 16
pazuzu napisał/a:

Do ataku przyznali się Huti,

Huti to cwane c🤬je.

Zgłoś
Pyszuki 2024-08-24, 7:06 14
Ja p🤬le, akbary znow, co to za religia jest, co by sie nie stalo (co by nie odj🤬i) jedyne co potrafia wrzeszczec to allah akbar i tak w kolko tepaki -.-
Zgłoś
mateuszsick 2024-08-24, 7:10 28
Normalnie jak jest nie przewidziany wypadek i do wody się coś wyleje to poruszenie k🤬a na całym świecie że "bandyci, kryminaliści, sadystycznie świnie wylewające c🤬j wie co do wody, zabić ich razem z rodzinami" ale jak ahmedy j🤬e alahakbary srają z premedytacją do wody i w powietrze rozp🤬alając tankowce to jest k🤬a dobrze i to w Europie trzeba eko normy podnosić i podatki rzeby ekosystem naprawić do k🤬y nędzy.
Zgłoś
Kidl3r 2024-08-24, 7:45 8
mateuszsick napisał/a:

Normalnie jak jest nie przewidziany wypadek i do wody się coś wyleje to poruszenie k🤬a na całym świecie że "bandyci, kryminaliści, sadystycznie świnie wylewające c🤬j wie co do wody, zabić ich razem z rodzinami" ale jak ahmedy j🤬e alahakbary srają z premedytacją do wody i w powietrze rozp🤬alając tankowce to jest k🤬a dobrze i to w Europie trzeba eko normy podnosić i podatki rzeby ekosystem naprawić do k🤬y nędzy.

Już niedługo się wykończymy. Nie wiem ile masz lat, ale ja się boje co zobaczę do końca swojego życia. A dzieci już uczę kopać schrony i rozpalać ognisko od patykow

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
MYKELE 2024-08-24, 7:48 3
Pyszuki napisał/a:

Ja p🤬le, akbary znow, co to za religia jest, co by sie nie stalo (co by nie odj🤬i) jedyne co potrafia wrzeszczec to allah akbar i tak w kolko tepaki -.-

Jakby nie patrząc gdyby nie USrAel to by akbary maniany nie odp🤬lali i doskonale wiedzą że petrodolar drenuje kraje stojące na ropie
Zgłoś
Paszczaku 2024-08-24, 8:39 1
Euro 6d jak nic .
Zgłoś
smc 2024-08-24, 8:49 1
Greenpeace się strasznie zradykalizował.

Dobrze, no ta ropa nie zostanie przerobiona na spalony i nie będzie nas truć.
Zgłoś
cz0pek 2024-08-24, 9:47
tylko ATOM , tylko...............
Zgłoś
Toperson1 2024-08-24, 11:20 1
Pyszuki napisał/a:

Ale p🤬lisz. Widać ,żeś Tłuk.
Jak u nas się coś odjebie to więcej niż połowa Polaków powie:
- O Jezu...
-O mój Boże
Albo inne ...
- Chryste Panie ...
I uwierz mi na słowo, niewiele z tych wypowiedzi ma coś wspólnego z religią ....
Zgłoś
Pyszuki 2024-08-24, 13:17 3
Toperson1 napisał/a:

Ale p🤬lisz. Widać ,żeś Tłuk.
Jak u nas się coś odjebie to więcej niż połowa Polaków powie:
- O Jezu...
-O mój Boże
Albo inne ...
- Chryste Panie ...
I uwierz mi na słowo, niewiele z tych wypowiedzi ma coś wspólnego z religią ....

Tłuk to raczej Ty, u nas raczej sie nie obcina lbow i nie wysadza statkow wrzeszczac razam "w imie jezuska" czy "bogu niech beda dzieki" up🤬lajac komus lape.. jak cos sie odjebie, nie jak my odjebiemy, to jest klucz tępaku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie