👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to wyglada tak jak przedzial w pociagu jadacym jakims ubocznym torem ... tylko nie trzesie tak bardzo

jak zaoszczędził na bilecie to niech jakiś lepszy kalkulator kupi chociaż
PKP - 12 godzin jazdy - 98 zł
OLT Express - 2 godziny lotu - 99 zł
"Ździchu! Jedziem PKP, taniej bydzie."
Ot nasza polska mentalność.
OLT Express - 2 godziny lotu - 99 zł
"Ździchu! Jedziem PKP, taniej bydzie."
Ot nasza polska mentalność.

Ale OLT Express odwołał loty a nie zawiesił działalność/ogłosił upadłość
goog11 -co ty za głupoty piszesz jakie 2 godz lotu.ja z Irlandii leciałem 2 godz
Wrocław - Warszawa - pomijając kołowanie, sam lot trwał 30 minut. W 2h 15 minut od wyjścia z domu byłem w pracy
A sam samolot był zapełniony pod korek. Cóż, powinni zrewidować trasy, szkoda, że czekali tak długo tracąc kasę na nierentowne połączenia. Co do mentalności, widziałem jak do samolotu wsiadały osoby, dla których była to pierwsza podróż lotnicza

A sam samolot był zapełniony pod korek. Cóż, powinni zrewidować trasy, szkoda, że czekali tak długo tracąc kasę na nierentowne połączenia. Co do mentalności, widziałem jak do samolotu wsiadały osoby, dla których była to pierwsza podróż lotnicza

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie