👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Marcinie ja ze sportu uważam tylko leżenie worem do góry na czas i ewentualnie sztafetę 4x100 bez zagrychy.
to jest sport dla facetów z jajami a nie jak te cioty piłkarzyki.

Cytat:
to jest sport dla facetów z jajami a nie jak te cioty piłkarzyki.
a ja myślałem, że dla facetów z motocyklami

To jest jazda bokiem na motorze <- już zajebiste samo w sobie
Nie raz widać mocną walkę każda sekunda jest ważna no i przede wszystkim wymaga dobrej kondycji i ponad przeciętnych umiejętności. Jest to sport ekstremalny, kontuzjogenny. Tak jak @GUMOL można powiedzieć na każdy sport. Piłka nożna - kopanie piłeczki bieganie i symulowanie, siatkówka - odbijanie piłeczki i skakanie, koszykówka - rzucanie piłeczki etc.
Nie raz widać mocną walkę każda sekunda jest ważna no i przede wszystkim wymaga dobrej kondycji i ponad przeciętnych umiejętności. Jest to sport ekstremalny, kontuzjogenny. Tak jak @GUMOL można powiedzieć na każdy sport. Piłka nożna - kopanie piłeczki bieganie i symulowanie, siatkówka - odbijanie piłeczki i skakanie, koszykówka - rzucanie piłeczki etc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie