Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:35
Syców: Kierowca busa celowo przejechał psa i nagrał to telefonem. "Jak chodzić nie umiesz, to teraz masz"

Mężczyzna zatrzymuje pojazd przed leżącym na drodze psem, który być może już wcześniej został potrącony. Krzyczy: "Ty, wstań, k🤬a, podnoś się! Podnoś się!". Zwierzę nie schodzi z jezdni, więc kierowca na nie wjeżdża. Pies piszczy i próbuje łapać powietrze, a autor nagrania mówi do zwierzęcia "Co ci? Podnoś się!".

Następnie cofa busa i ponownie przejeżdża po psie, najeżdżając kołem na jego głowę. Stwierdza przy tym: "C🤬jowo tak trochę. Ale c🤬j, jak chodzić nie umiesz, to teraz masz na łeb''. Zwierzę nie przeżyło.

Sprawca został zatrzymany przez policję, to 22-letni mieszkaniec Nowego Dworu pod Sycowem. Na nieocenzurowanej wersji nagrania, która krąży w sieci, widać twarz mężczyzny w lusterku bocznym. 22-latek szybko został zidentyfikowany przez grupy internautów. Po jakimś czasie zniknęły jego profile w mediach społecznościowych.

(z tym "wyjątkowo drastyczne" to trochę przesadzili...)

Niestety nie mam wersji nieocenzurowanej.
Zgłoś
EksplozjaSmaku 2019-06-03, 0:38 10
Czlowiek zabija czlowieka, reakcja sadoli:
-ale beka, piekne wykonanie!
Czlowiek zabija psa:
-jak was to w ogole moze bawic?!
Zgłoś
OliverSucks 2019-06-03, 1:02 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-03, 1:03 1
Się dziwię że jeszcze nasz sadolowy Hundlover6 nie wyraził aprobaty.
Zgłoś
djted 2019-06-03, 1:13 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
David-kun 2019-06-03, 1:15 1
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-03, 1:27 2
Zgłoś
pve11 2019-06-03, 1:39 4
Zgłoś
pve11 2019-06-03, 1:50 4
Druga sprawa, to jest zatrważające jaką internet daje możliwość frajerom i życiowym nieudacznikom na udawanie "prawdziwych sadoli". Gdzie w rzeczywistości jakby taki miał przeżyć miesiąc w dżungli to by zdechł ze strachu.
Zgłoś
Kelmans 2019-06-03, 1:58 4
Zgłoś
PrefectNT 2019-06-03, 2:10 4
Zgłoś
hanney 2019-06-03, 2:11 2
Zgłoś
Adrian92 2019-06-03, 2:16 4
Jego dane dokładne już krążą po internecie, kara na pewno go nie ominie, jedynie szkoda mi jego rodziny która też na tym ucierpi.
Zgłoś
Kamitero 2019-06-03, 2:53 3
Dziewię się że droga ewolucji homo sapiens dopuściła do wytworu takiej "istoty" która siedzi za kierownicą. Na homo sapiens mi to raczej nie wygląda, trudno mi stwierdzić czym ten gatunek jest i do jakiego podtypu i gromady należy ale dość długo żyje jak na 22 lata.
Zgłoś
misiek.bogiem 2019-06-03, 2:54 3
Nie zdecydowałem się na obejrzenie tego filmu. Bezsensowne cierpienie.
Zgłoś
gonzales1988 2019-06-03, 6:31 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem