👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ogarniam tego filimu, tu chodzi o to że schody się zatrzymały? Jak tak to za taki filmik piwo się należy

przecież wystarczy pipisnąć pipisk na panelu i schody ruszają lub się zatrzymują... ale tu chyba stoją

...
Nie zauważyliście, że te schody były przez cały czas nieruchome?
Nie zauważyliście, że te schody były przez cały czas nieruchome?

Hahaha
Co za ludzie.
Te schody cały czas stały w miejscu.
A ci nie rozumiem.
I kolego tym filmikiem zrobiłeś wszystkich w konia.
O to chodzi piwko leci.
Co za ludzie.
Te schody cały czas stały w miejscu.
A ci nie rozumiem.
I kolego tym filmikiem zrobiłeś wszystkich w konia.
O to chodzi piwko leci.

Co za zbieg okoliczności, schody przestały działać dopiero jak je lamera pokazała. szok !!!
Nie mam zamiaru robić z siebie jakiegoś super inteligenta, ale od momentu kiedy koleś wchodzi na te schody można zaobserwować, że udaje ...

Fake! Że niby ktoś przypadkowo filmował kolesia na ruchomych schodach a ten koleś zupełnie przypadkowo udawał ruch a schody okazały sie wyłączone?! IMHO zbyt wiele zbiegów okoliczności

Dopiero po 3 obejrzeniu tego zajarzyłam o co chodzi
A tak w ogóle, kto powiedział, że to zbieg okoliczności? widać od początku, że celowo tak schodzi

A tak w ogóle, kto powiedział, że to zbieg okoliczności? widać od początku, że celowo tak schodzi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie