-Ej, co wy macie do rudych włosów?
-nożyczki.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zerżnięte z mistrzowie.org
@pawelyoy:
A Ciebie rżneli w dupę.
konto usunięte
2012-12-02, 21:16
pawelyoy napisał/a:
Zerżnięte z mistrzowie.org
Idź narzekać na hardzie na to, że zrzynają z eFucta

.
rune
2012-12-02, 23:50
-Ej, co wy macie do rudych cyganów?
-napalm
jakoś bardziej pasuje
A mi się bardzo podobają rude kobiety. Uprzedzam głupie komentarze i od razu piszę sprostowanie... Włosy braku urody nie nadrobią, więc ona też powinna być na wysokim poziomie ;p
konto usunięte
2012-12-03, 15:22
Mnie tam kręcą rudzi faceci z piegami i jasną cerą, ale pewnie się nie znam, więc wracam do kuchni.
konto usunięte
2012-12-03, 16:55
Firanka napisał/a:
Mnie tam kręcą rudzi faceci z piegami i jasną cerą, ale pewnie się nie znam, więc wracam do kuchni.
Nie obcinajcie rudym włosów! Bo potem jak się zaprzyjaźnicie z łysym to istnieje szansa że to obcięty rudzielec
Włosy jak wszystkie inne. Ale co ja tam wiem, idiotów się nie przekona, zwłaszcza że większość użytkowników Sadola jest z gimnazjum. W sumie jest jeszcze nadzieja, że część dorośnie i zacznie myśleć. A dowcip suchy.
konto usunięte
2012-12-03, 18:52
Loffciam narzekania na słabość wstawki od osób, które same nic nie wstawiły.
Do rudych włosów jest gilotyna.