Nie wiem co gorsze. Czy ten szczyl po prawej, czy ten Desperados... Nie ufać rudym i łysym. Bo łysy mógł być rudym.
Czego brakuje rudemu na imprezie? Zaproszenia.
Morał z tego taki, że to była c🤬jowa impreza i tylko rudy się dobrze bawił.
Morał z tego taki, że to była c🤬jowa impreza i tylko rudy się dobrze bawił.
Przyznać się cholera który z was przemycił rudzielca i co gorsza dał mu browara
UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<

podpis użytkownika
UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<

Smiejecie sie z tych Rudzielcow, a cala Polska 1. manipuluje, i c🤬ja zrobic mozecie.

qhash napisał/a:
masz coś czerpak do łysych? nie wiesz, że na mądrej głowie nie rośnie?
I tu mnie qwa masz. Ale ja strzygę maszynką na króciutko. Ale widać, że nie rudy!
Nierudych łysych - przepraszam i rispekt.
Rudy może wejść na impreze tylko w jednym wypadku. Kiedy przyniesie litr wódki, którego i tak nie wypije.

Jakbym był Rudy farbowałbym włosy albo golił się na łyso , farbował bym zarost, brwi i nawet włosy w nosie, a piegi da sie zniwelowac laserem.

Głowę ogoli... no ogoli, ale jak już takiemu łysemu uda się wyrwać laskę (nie wnikam jak), lecą się r🤬ać, kolo spodnie zdejmuje i tam rudo... Laska znika w tempie natychmiastowym. Chyba, że i tam rudzielec ogoli

Powiem Wam szczerze, ze mnie trochę k🤬a mać rozczarowaliście.
Rudy temat na topie, w dodatku z piwem, diastemą, aparatem na zębach, okularami, kolegą koksem i potencjalnie na imprezie stanowi mieszankę nie do podj🤬ia, a piwek tak mało?
Nie wiem jak mógłbym przebić to zdjęcie.
Musiałaby to być impreza rudych żydów chorych na downa czy jak?
Rudy temat na topie, w dodatku z piwem, diastemą, aparatem na zębach, okularami, kolegą koksem i potencjalnie na imprezie stanowi mieszankę nie do podj🤬ia, a piwek tak mało?
Nie wiem jak mógłbym przebić to zdjęcie.
Musiałaby to być impreza rudych żydów chorych na downa czy jak?
podpis użytkownika