👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem co gorsze. Czy ten szczyl po prawej, czy ten Desperados... Nie ufać rudym i łysym. Bo łysy mógł być rudym.
Przyznać się cholera który z was przemycił rudzielca i co gorsza dał mu browara

qhash napisał/a:
masz coś czerpak do łysych? nie wiesz, że na mądrej głowie nie rośnie?
I tu mnie qwa masz. Ale ja strzygę maszynką na króciutko. Ale widać, że nie rudy!
Nierudych łysych - przepraszam i rispekt.
Rudy może wejść na impreze tylko w jednym wypadku. Kiedy przyniesie litr wódki, którego i tak nie wypije.

Jakbym był Rudy farbowałbym włosy albo golił się na łyso , farbował bym zarost, brwi i nawet włosy w nosie, a piegi da sie zniwelowac laserem.

Głowę ogoli... no ogoli, ale jak już takiemu łysemu uda się wyrwać laskę (nie wnikam jak), lecą się r🤬ać, kolo spodnie zdejmuje i tam rudo... Laska znika w tempie natychmiastowym. Chyba, że i tam rudzielec ogoli

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie