👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

po przeczytaniu tych komentarzy ,aż chce się żyć i pracować w tym kraju młodemu człowiekowi

Ale pierdoły zamieszczacie... Obalić złodziejski ustrój? najpierw jeden z drugim skończ 18 lat, a później jeśli naprawdę będziecie tego chcieli możecie iść na wybory i zagłosować na kogoś innego. Obalić ustroju nie możecie, zabronimy wam- nieważne kto by nie rządził. Dlaczego? ponieważ demokracja to najlepsza rzecz jaka mogła się przytrafić naszemu śmiesznemu państewku. Zarówno skrajną prawicę, jak i lewicę należy bić po mordach... żelazkami.

W co drugim temacie kilka osób nie może dojść do porozumienia,jaki marsz? Ty kpiny robisz? Pisowcy atakują interię.

Mam pytanie, czy to, że nie poznaje postaci na zdjęciu to znaczy, że jestem bardziej szczęśliwym człowiekiem niż Wy?

Witkens napisał/a:
Ale pierdoły zamieszczacie... Obalić złodziejski ustrój? najpierw jeden z drugim skończ 18 lat, a później jeśli naprawdę będziecie tego chcieli możecie iść na wybory i zagłosować na kogoś innego. Obalić ustroju nie możecie, zabronimy wam- nieważne kto by nie rządził. Dlaczego? ponieważ demokracja to najlepsza rzecz jaka mogła się przytrafić naszemu śmiesznemu państewku. Zarówno skrajną prawicę, jak i lewicę należy bić po mordach... żelazkami.
Po pierwsze kolego, demokracja polega na tym, że rządzą obywatele kraju, a rząd jest przedstawicielem tychże obywateli. Tak więc to co jest teraz, to nie jest demokracja.
Pamiętasz aferę o acta? Tusk wtedy powiedział, że nie będziemy ( rząd )rezygnować z projektu tylko dlatego, że jakaś grupa ludzi (obywatele) tego chce. Za to co powiedział jest trybunał stanu. A póki co uszło mu to chyba na sucho.
Aha od razu uprzedzam, nie próbuj mi mówić, że jest inaczej bo akurat na tym się znam.
Ja jak czegoś nie wiem, to staram się nie pisać, bo zawsze mogę trafić na kogoś kto się w danym temacie zna i tylko można wyjść na idiotę.
Ant1984 napisał/a:
Nie realne do wykonania, jak pisałem społeczeństwo w Polsce jest zbyt podzielone

Mój nieżyjący już dziadek zawsze powtarzał, że Polsce potrzebny jest ktoś taki jak Hitler.
Nie po to by zabijać itd. tylko po to, że Polacy tylko wtedy się jednoczą jak zagraża im wspólny wróg. Jak go nie ma to jesteśmy sami dla siebie najgorszymi wrogami.
Nie po to by zabijać itd. tylko po to, że Polacy tylko wtedy się jednoczą jak zagraża im wspólny wróg. Jak go nie ma to jesteśmy sami dla siebie najgorszymi wrogami.
Piękny widok!!!!
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie