👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kiedy będzie ten film w kinach?
PS: Teraz Tuska może ocalić tylko wypadek samolotu i oddawane mu hołdy pośmiertnie
PS: Teraz Tuska może ocalić tylko wypadek samolotu i oddawane mu hołdy pośmiertnie

Postrajkują, nie dostaną pensji, wszyscy stracą a potem wróci wszystko do starego porządku. NEEEXT

jatutylkopacze napisał/a:
Postrajkują, nie dostaną pensji, wszyscy stracą a potem wróci wszystko do starego porządku. NEEEXT
Nie, nie mam tu na myśli strajku jednej instytucji lecz wszystkich. Wyobraź sobie, że przez 3 miechy stacje paliwowe są pozamykane. Na litr paliwa przypada 70% podatku, dalej chyba nie muszę tłumaczyć, a mówię tu tylko o stacjach paliw. Taki strajk to tylko kwestia poświęcenia i zjednoczenia się, ale jak napisałem, do zjednoczenia nam daleko. Póki co dzielimy się i Polak Polakowi wilkiem.
Cóż złodziejski rząd nie da się ukryć. Tylko czy istnieję jakaś alternatywa ? czy jest w Polsce partia która zrobi z Polski dostatni kraj ? Jak dla mnie to każdy kto dojdzie do władzy będzie robić to samo. Może w innym stylu i pod innym sztandarem.

@up
Kongres Nowej Prawicy
Zaraz powiecie, ze JKM to oszołom, ale właśnie tak media go kreują a on jedzie prosto z mostu i mówi to co myśli. Większość polityków co najwyżej myśli po swojemu a mówi tylko to co większości się spodoba.
Kongres Nowej Prawicy
Zaraz powiecie, ze JKM to oszołom, ale właśnie tak media go kreują a on jedzie prosto z mostu i mówi to co myśli. Większość polityków co najwyżej myśli po swojemu a mówi tylko to co większości się spodoba.

ocho. polecą pozwy o szkalowanie wizerunku elit rządzących IIIRP.
Zaś CBŚ i ABW będą miały się czym wykazać
Zaś CBŚ i ABW będą miały się czym wykazać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie