Kiedy będzie ten film w kinach?
PS: Teraz Tuska może ocalić tylko wypadek samolotu i oddawane mu hołdy pośmiertnie
PS: Teraz Tuska może ocalić tylko wypadek samolotu i oddawane mu hołdy pośmiertnie

@up już widzę jak to się skończy dojdzie do zamieszek, policja wyjdzie na ulicę i zrobi porządek. A potem będzie jak było. A tak w ogóle to po c🤬j ten marsz? Rząd nawet nie zwróci uwagi jeśli nie dojdzie to rozróby, a jak dojdzie to Tusk powie, że nie będziemy tolerowali przemocy na ulicach bla bla...
Jak Polacy chcą zrobić porządek, to niech nie wychodzą na ulice z transparentami tylko niech 20 marca wszyscy strajkują przez 3 miesiące. Lekarze, nauczyciele, sędziowie, poczta i koncerny naftowe, które zmusiłyby automatycznie do strajku firmy prywatne np. firmy dostawcze. Ważne aby strajkowały JEDNOCZEŚNIE silne grupy społeczne od których zależne jest sprawne funkcjonowanie państwa.
A jak na razie możemy zapomnieć o jakimkolwiek obalaniu rządu czy to przez zamieszki czy strajki bo póki co społeczeństwo jest zbyt podzielone.
Jak Polacy chcą zrobić porządek, to niech nie wychodzą na ulice z transparentami tylko niech 20 marca wszyscy strajkują przez 3 miesiące. Lekarze, nauczyciele, sędziowie, poczta i koncerny naftowe, które zmusiłyby automatycznie do strajku firmy prywatne np. firmy dostawcze. Ważne aby strajkowały JEDNOCZEŚNIE silne grupy społeczne od których zależne jest sprawne funkcjonowanie państwa.
A jak na razie możemy zapomnieć o jakimkolwiek obalaniu rządu czy to przez zamieszki czy strajki bo póki co społeczeństwo jest zbyt podzielone.

Postrajkują, nie dostaną pensji, wszyscy stracą a potem wróci wszystko do starego porządku. NEEEXT

jatutylkopacze napisał/a:
Postrajkują, nie dostaną pensji, wszyscy stracą a potem wróci wszystko do starego porządku. NEEEXT
Nie, nie mam tu na myśli strajku jednej instytucji lecz wszystkich. Wyobraź sobie, że przez 3 miechy stacje paliwowe są pozamykane. Na litr paliwa przypada 70% podatku, dalej chyba nie muszę tłumaczyć, a mówię tu tylko o stacjach paliw. Taki strajk to tylko kwestia poświęcenia i zjednoczenia się, ale jak napisałem, do zjednoczenia nam daleko. Póki co dzielimy się i Polak Polakowi wilkiem.
Cóż złodziejski rząd nie da się ukryć. Tylko czy istnieję jakaś alternatywa ? czy jest w Polsce partia która zrobi z Polski dostatni kraj ? Jak dla mnie to każdy kto dojdzie do władzy będzie robić to samo. Może w innym stylu i pod innym sztandarem.

@up
Kongres Nowej Prawicy
Zaraz powiecie, ze JKM to oszołom, ale właśnie tak media go kreują a on jedzie prosto z mostu i mówi to co myśli. Większość polityków co najwyżej myśli po swojemu a mówi tylko to co większości się spodoba.
Kongres Nowej Prawicy
Zaraz powiecie, ze JKM to oszołom, ale właśnie tak media go kreują a on jedzie prosto z mostu i mówi to co myśli. Większość polityków co najwyżej myśli po swojemu a mówi tylko to co większości się spodoba.

@Szeryfian, no widzisz 3 miesiące pozamykane stacje, raz, że niektórzy naprawdę potrzebują paliwa, dwa, że te stacje są prywatne a ich właściciele mają głęboko w dupie strajki, bo chcą zarabiać. Wątpię, żeby np. pan Kulczyk dołączył się i pozamykał swoje kramy z beną
ocho. polecą pozwy o szkalowanie wizerunku elit rządzących IIIRP.
Zaś CBŚ i ABW będą miały się czym wykazać
Zaś CBŚ i ABW będą miały się czym wykazać

K🤬a mać Panie i Panowie. Pierwszym podstawowym protestem jaki powinien być zorganizowany w teoretycznie demokratycznym kraju jest położenie lachy na wybory. Nie takiej lachy żeby trzeba było drugą turę urządzać tylko lachy takiej żeby wybory były nie ważne.
Dlatego każdy rząd ma nas w dupie bo i tak kogoś wybierzemy. Nie łudźcie się, że jakaś inna partia "zrobi porządek". Oni wszyscy są jedną wielką kochającą się rodziną i pomimo przepychanek nie dadzą sobie krzywdy zrobić. Jedyne co ich interesuje to to aby mieć ryj w korycie aż po oczy zanurzony.
Zgodnie z tym co napisałem ja nie chodzę na wybory już 10 lat. Wiem, że jednostkowo nic nie znaczę ale przynajmniej mam świadomość, że żadnego sk🤬ysyna do koryta (i mojego portfela) świadomie nie dopuściłem.
Dlatego każdy rząd ma nas w dupie bo i tak kogoś wybierzemy. Nie łudźcie się, że jakaś inna partia "zrobi porządek". Oni wszyscy są jedną wielką kochającą się rodziną i pomimo przepychanek nie dadzą sobie krzywdy zrobić. Jedyne co ich interesuje to to aby mieć ryj w korycie aż po oczy zanurzony.
Zgodnie z tym co napisałem ja nie chodzę na wybory już 10 lat. Wiem, że jednostkowo nic nie znaczę ale przynajmniej mam świadomość, że żadnego sk🤬ysyna do koryta (i mojego portfela) świadomie nie dopuściłem.