Cytat:
Rumunia (rum. România, IPA: /ro.mɨ'ni.a/) – państwo unitarne w południowo-wschodniej części Europy. Graniczy z Węgrami i Serbią na zachodzie, Bułgarią na południu wzdłuż Dunaju oraz Ukrainą i Mołdawią na północy. Kraj ma także dostęp do Morza Czarnego. Stolicą i największym miastem Rumunii jest Bukareszt.
Zabawy rumuńskich dzieciaków.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rozbijanie gruzu na kluseczki..
Młody zniesmaczony bo myślał, że po rozbiciu tej grudy, wyjrzy na światło dziennie stercząca nagroda od wujka.
Śmieją się? Czyli jest Oki! Chociaż nie siedzą przed kompami ja nasze debile w polsce!
Rozb8janie kupy zaschniętego gówna dupą...
Rozbijanie kupy zaschniętego gówna dupą...
No i kwestia populacjin sama sie rozwiąże
konto usunięte
2021-09-05, 21:11
konto usunięte
2021-09-05, 21:45
Bieda, zabawek nie ma. To się tak bawią...
Nie każdy ma komputerek i inne zamulacze mózgu
Anosa20 napisał/a:
Bieda, zabawek nie ma. To się tak bawią...
Nie każdy ma komputerek i inne zamulacze mózgu
Pozdrow swoje dzieciaki. Jakby co, mam 4 taczki piachu do oddania za darmo. Ptaki tez juz tam nasraly. Jak chcesz, dodam cos od siebie
U nas glebogryzarka, a tam po staremu.
Czyli u nas jednak jakaś cywilizacja jest, mimo kłód.
Oni ćwiczą kung fu od najmłodszych lat. Kopniesz takiego w jaja to się jeszcze się uśmiechnie.