👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Payan napisał/a:
Że nie bał się czarnemu torby oddać...
czarny jak się zdziwił, gdy gościu puścił te torbe

A na końcu każdych schodów taki świecący na czerwono przycisk, który je zatrzymuje...
dlaczego wszyscy stoją ?? czekają aż ktoś im naprawi te schody czy co?
piasekmaster napisał/a:
dlaczego wszyscy stoją ?? czekają aż ktoś im naprawi te schody czy co?
Tak. To się nazywa idiokracja. Nie zauważyłeś że już nastała?
jjzz26 napisał/a:
Tak. To się nazywa idiokracja. Nie zauważyłeś że już nastała?
dookoła jest spory tłum więc pewnie nie ma gdzie albo kolejka
marmar napisał/a:
A na końcu każdych schodów taki świecący na czerwono przycisk, który je zatrzymuje...
W "oszukać przeznaczenie" tego nie wiedzieli
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie