👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miła inicjatywa, ale jak ktoś mi powie, że ekscytacja ludzi nie jest udawana, to sięgnę po broń.

niech się cieszy że po drodze nie przebił opony bo na mete dokulałby się za 2 tygodnie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up Koledze chodzi raczej o to że takie dzieci trzeba od małego uczyć że ich życie bd wyglądać inaczej od zdrowych dzieci a takie zawody niestety pokazują mu fałszywy świat i kiedy dorośnie może mocno zderzyć się z realiami rzeczywistości

Idioci myślą ze niepełnosprawny po prostu jest to wymęczenie organizmu do takiego stopnia, że nie da się zrobić już kroku. Często dotyka własnie uczestników takich ekstremalnych dystansów. Widać, że podłożyli mu ten wózeczek żeby "dojechał" bo to dzieciak. Wpiszcie sobie w YT "Ridiculous Marathon Finish". Oni tak jak chłopak z filmu nie są niepelnosprawni...

rozumiem śmiać się z debila, murzyna, czy blondynek za kierownicą, ale za niepełnosprawnego mam ochotę każdego rozszarpać.... tym bardziej dzieciaka.. co on jest czemu winien że jest jaki jest
z całego serca życzę wam najgorszego
z całego serca życzę wam najgorszego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie