Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wy co w życiu osiągnęliście?
Dla mnie koleś był inteligentny ,doszedł do czegoś.
Ćpanie i Molestowanie - to odpada a cała reszta ? Tak samo jazda po pijaku...
Z drugiej strony wy w armi z 90 lat to byście płakali po tygodniu
A masz jakąś skalę do porównania czy tylko tak równasz do siebie?
Bo w porównaniu z tym pajacem, to sporo ludzi wygrywa z nim na starcie- mało kto ma prokuratora nad głową.

Ciekawość każe mi jeszcze zapytać o to twoje "wojsko z lat 90" - gdzie dokładnie miałeś tak ciężko...?
Zgłaszam do prokuratury niektóre skandaliczne komentarze temat śmierci Pana Kamila. Żegnam.
"Jesteś u pani" hehehe już trochę zimny ale może cię rodzina dopuści by wetknąć mu nos w fupe
Lubiłem chłopa
Pasowal by do nas
Mobbingowal
Psychopata
Alkoholik
Choleryk
No swój Chłop
Może nawet miał tu konto
Szkoda chłopa niech mu ziemia lekka będzie
Pamiętajcie nie bierzcie narkotyków bo was zmiotą z planszy !!!
Lubię jak polskie robactwo odkrywa swoją prawdziwą odrażająca naturę

Takie tematy są zawsze dowodem na to jakim bydłem są Polacy.

Mmmm. Jak miło z rana poczytać komentarze przepełnione polskością i prawdziwym katolickim miłosierdziem.
Lubię jak polskie robactwo odkrywa swoją prawdziwą odrażająca naturę
Takie tematy są zawsze dowodem na to jakim bydłem są Polacy.
trolu z izraela, idz gdzie indziej jak ci nie pasuje. Nie bede klamal, ze szkoda chlopa itd i nie bede wyglupial sie w jakies modlity za niego bo to by bylo klamstwo a klamstwo to grzech

trolu z izraela, idz gdzie indziej jak ci nie pasuje. Nie bede klamal, ze szkoda chlopa itd i nie bede wyglupial sie w jakies modlity za niego bo to by bylo klamstwo a klamstwo to grzech tak samo jak po tobie ludzie nie beda tesknic jak usuniesz konto
Nic nie zrozumiałeś. Bardzo mi wszystko jedno że był taki ktoś jak Durczok.
Pisanie jednak że dobrze mu tak, że zajebiście, że należalo mu się i inne obrzydliwości są nie na miejscu.
Facet pobłądził w życiu i stoczył się na dno. Nie on pierwszy i nie on ostatni. Takie jest życie. Nie nam osądzać bo my go nie znamy.
Ćpał i pił. Jak wielu innych. Ludzie robią gorsze rzeczy.
Zarzuty o molestowanie czy zle zachowanie? Ile w nich prawdy? Nie wiadomo. Przypominam tylko że w dzisiejszych czasach wszelkiej maści laski bardzo lubią robić kariery oskarżając celebrytów o nadużycia. Bardzo łatwo kogoś wrobić a szanse na obronę są zerowe.
Jak ksiądz jebie dziecko i są dowody to bronicie go i wyzywacie każdego od Ż__ów i lewaków kto o tym napisze. A Duroczka mieszacie z gównem bo był związany z TVN.
Taka gorzka prawda.
Jakby powiedział grubas Walaszek. Niech mu ziemia lekka będzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie