👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No powiem Ci że dawno tak się tutaj nie zażenowałem. Ale że lubię się czasem zażenować to łap piwo.
Lubiłem chłopa
Pasowal by do nas
Mobbingowal
Psychopata
Alkoholik
Choleryk
No swój Chłop
Może nawet miał tu konto
Szkoda chłopa niech mu ziemia lekka będzie
Pasowal by do nas
Mobbingowal
Psychopata
Alkoholik
Choleryk
No swój Chłop
Może nawet miał tu konto
Szkoda chłopa niech mu ziemia lekka będzie

Nie dałoby się namówić Najsztuba, żeby teraz przeprowadził z nim wywiad...?
byłoby jeszcze jednego mniej

Aga2010 napisał/a:
POwski pomiot
Niby POwski , ale tak obrzydzal ta lewacka stronę polityki że to dzięki takim obleśnym gnidom PiS rządzi
Teraz pędzi po niebieskich autostradach... Po pijaku
Pralpunkt napisał/a:
A wy co w życiu osiągnęliście?
Dla mnie koleś był inteligentny ,doszedł do czegoś.
Ćpanie i Molestowanie - to odpada a cała reszta ? Tak samo jazda po pijaku...
Z drugiej strony wy w armi z 90 lat to byście płakali po tygodniu
Epstein tez coś osiągnął w życiu... bogaty, zaprzyjazniony z politykami i celebrytami. Jimmy Savil tez - w TV pracowal, przyjaciel rodziny krolewskiej... duzo osiągneli

Pisowskie pedały jesteście jak kaczka nic tylko jebcs koty bo macie za małe członki by nimi coś zrobić. Buhahaha
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie