Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ququa 2020-12-22, 5:57
podobno nadal trzyma ta rure
Zgłoś
joeblacktwo 2020-12-22, 5:58 3
Pełna profeska skarpowanie i szalunki ,można robić

podpis użytkownika

otyli żyją krócej
Zgłoś
Kiblodrzemek88 2020-12-22, 6:26 28
J🤬y, jeszcze szybko poszedł udeptać...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-12-22, 7:16
Ma żółty kask, znajdą go.
Zgłoś
Znawca_Cipek 2020-12-22, 7:47 11
Myślę, że firma zajmująca się profesjonalnym zabezpieczeniem wykopów będzie zadowolona

Zgłoś
bdzz 2020-12-22, 9:12
Stary od kumpla zginął w ten sam sposób na jego oczach, w jednej firmie robili
Zgłoś
saves 2020-12-22, 9:46 5
Gdy tylko zobaczyłem miniaturkę, to wiedziałem że tak się to skończy. Zasada jest prosta - zabezpieczasz gdy ma mieć więcej niż 1.5 metra głębokości. I nigdy nie jesteś sam. Nawet jak runie, to jest szansa że sam sie wygrzebiesz. Natomiast asekurujący na pewno to zrobi. Do tego z filmu w życiu bym nie wszedł.
Zgłoś
oleyu 2020-12-22, 10:18
Ryzyko zawodowe budowlańców
Zgłoś
200kgnaklate 2020-12-22, 10:19 1
Standardowo widzę. Młody odwala robotę a stare parchy w c🤬ja tną
Zgłoś
McQurwa 2020-12-22, 11:01
No i w p🤬du cały Nordstream2 poszedł się j🤬

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Pitok 2020-12-22, 11:51 6
Od razu sobie pomyślałem, że za c🤬ja bym tam nie wszedł, bo jeszcze by się na mnie to zwaliło. Właśnie dostałem potwierdzenie
Zgłoś
Piter3 2020-12-22, 12:18 7
Pitok napisał/a:

Od razu sobie pomyślałem, że za c🤬ja bym tam nie wszedł, bo jeszcze by się na mnie to zwaliło. Właśnie dostałem potwierdzenie

To jest właśnie "instynkt" samozachowawczy, w cudzysłowiu bo tak naprawdę to wiedza o życiu/otaczającym świecie + inteligencja osobista - czarni po prostu nie pracują i to ich ratuje od takich wypadków

Zgłoś
slipspln 2020-12-22, 16:44 5
Do tak głębokich wykopów stosuje się specjalne palisady, ściany rozporowe hydrauliczne, larsen, itp. Najprostrzym sposobem i najtańszym jest wykonanie wykopu ze ścianami 45⁰, jeśli to możliwe. Zwykłe dwie płyty stalowe o ściance 15mm z rozporami by wystarczyły, ale sądząc po kraju w którym to robią pewnie gównlandii ,to człowiek tańszy niż zabezpieczenia
Zgłoś
JolkiPolkiPL 2020-12-22, 17:14 1
Nic przyjemnego, sam przeżyłem taką sytuacje. Uratowało mnie to że wystawała ręka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie