👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz napisał/a:
Halman, na tej drodze i tak byś daleko rowerkiem nie pojechał
dla ciebie to pan Halman putinowska tubo
Halman napisał/a:
dla ciebie to pan Halman putinowska tubo
A myślałem, że do burżujskich posiadaczy samochodów mówicie per Panie kierowniku

motylekwbrzuchu napisał/a:
Nie prędkość, tylko wystrzał opony.
pewnie miała napis ``za rodinu``
Jest roSSja, są naczelni obrońcy tego gównokraju czyli Siriuz i motylek w dupie...
darek1234 napisał/a:
Jest roSSja, są naczelni obrońcy tego gównokraju czyli Siriuz i motylek w dupie...
Gdzie ja mózgu bronię jakiegoś gównokraju? Napisałem, że przyczyną nie była nadmierna prędkość, tylko eksplozja opony w ciężarówce.
Za pisanie takich gówien, to nie zapłacą ci dzisiaj złamanego szekla.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Gdzie ja mózgu bronię jakiegoś gównokraju? Napisałem, że przyczyną nie była nadmierna prędkość, tylko eksplozja opony w ciężarówce.
Za pisanie takich gówien, to nie zapłacą ci dzisiaj złamanego szekla.
Zmiana narracji, to dobrze. Kiedyś pisałem, że jesteś inteligentny w przeciwieństwie do Siriuza. Niech tak zostanie

darek1234 napisał/a:
Zmiana narracji, to dobrze. Kiedyś pisałem, że jesteś inteligentny w przeciwieństwie do Siriuza. Niech tak zostanie
Ja tobie też już wiele razy pisałem, że akurat ty nie jesteś w stanie stwierdzić kto jest inteligentny, a kto nie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie