Cytat:
W rosyjskim Wotkińsku (Udmurcja) 61-letnia mieszkanka skontaktowała się z policją, składając oświadczenie w sprawie brutalnego zamordowania jej psa. Po obejrzeniu kamer monitoringu śledczy zatrzymali 39-letniego sąsiada kobiety i jego 27-letniego krewnego, którzy uzbrojeni w kij i widły wspięli się na płot i zabili psa. Sąsiad wyjaśnił swój motyw mówiąc, że pies głośno szczekał i biegał po sąsiednich terenach.
Cenzura oryginalna z filmu opublikowanego przez policję
Jeżeli kundel latał po wiosce, atakował i np. ujadał całe noce i dnie, to WCALE nie dziwię się, że mu "pomogli".
Najgorsze jest potem oburzenie właściciela/lki, który/ra nie rozumie dlaczego do tego doszło...
Aż krew człowieka zalewa!
mateuszsick napisał/a:
Kacapy to kacapy wiadomo pies ich j🤬. Zanim ktoś się rozpłacze bo zobaczył zabijanego "piesiuleńka" to przypomne że przed erą kalafiorowych fryzur i ogólnego sp🤬olenia umysłowego na punkcie kotków i piesków w ubraniach jedzących gotowane obiadki i chodzących do fryzjera czyli ze 30 lat temu psy były psami i były traktowane jak psy i na zwykłej polskiej wsi jak pies zagryzł albo chociaż zaatakował jakieś inne zwierzątko gospodarcze to kończył z widłami w brzuszku albo szpadlem i nikt zapłakany nie tarzał się po ziemi z żalu, nie wydzwaniał na policje bo mieli to w c🤬ju albo mogli przyjechać i zaj🤬 psa jak kogoś zaatakował 😉 a jak piesek zaszkodził sąsiadowi to sąsiad robił porządek z sąsiadem a potem z pieskiem chyba że sam właściciel się poczuwał i sam się pieskiem zajął w sposób wyżej wymieniony i życie się kręciło dalej 🙃
Bez przesady, jak pies zagryzł kurę to dostawał solidny wp🤬l, ale nie taki żeby zabić. Co innego jeżeli robił to więcej razy.
A najlepsze jest to że za zabicie psa pójdą w kamasze i na front
Dobrze zrobili, też zamierzam zrobić to samo z kundlem sąsiada.
Bez powodu nie dostał. Popieram
J🤬i zrespili się jak w JUMANJI 🤣
stara niewdzięczna prukwa.
że smalcucha jeszcze obiad będzie
Bardzo ładnie obity przed wytopem. Trzeba się jednak pozbyć resztek śniegu z truchła, bo może skwierczeć i strzelać w gorącym smalcu po poprzednim piesełku.
Jeśli rzeczywiście baba nie umiała upilnowac to bardzo dobrze zrobili.
elim
2024-12-27, 15:02
Miałem kiedyś takiego psa w okolicy, nie dawał w nocy spać, sąsiad miał to w pompie jak mu zwracałem uwagę, nie raz marzyłem sobie że robią to co ci kolesie na filmiku, na szczęście tego sąsiada zlicytowano i się wyniósł.
Oj, ale głupi ci ruscy. Zamiast najpierw zneutralizować kamerę, albo psu coś podrzucić zza płota, to wchodzą w swoich ubraniach, podani jak na tacy i myśla, że ujdzie na sucho.
Siedziałem kiedys z ze starszym gościem. Heniu. Po dziadku został mu pistolet i 7 sztuk amunicji. Odj🤬 psa sasiadowi bo mu spac nie dawal. Sasiad go sprzedal. za psa nic mu nie zrobili ale za samo posiadanie broni palnej i 6 sztuk amunicji heniu dostal 4,5 roku.
Jebac sad
Popieram takie zachowania gdyż często się zdarza że k🤬a sąsiedzka ma psa który szczeka atakuje małe dzieci i jest agresywny. I wolałbym zaj🤬 psa niż miałby zaatakować kogoś z mojej rodziny . Niestety jest to jedyne wyjście z takiej sytuacji bo j🤬y sąsiad nie umie wychować psa a co dopiero dziecko