Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ruscy miłośnicy psów
krystek94 • 2024-12-26, 17:31
Cytat:

W rosyjskim Wotkińsku (Udmurcja) 61-letnia mieszkanka skontaktowała się z policją, składając oświadczenie w sprawie brutalnego zamordowania jej psa. Po obejrzeniu kamer monitoringu śledczy zatrzymali 39-letniego sąsiada kobiety i jego 27-letniego krewnego, którzy uzbrojeni w kij i widły wspięli się na płot i zabili psa. Sąsiad wyjaśnił swój motyw mówiąc, że pies głośno szczekał i biegał po sąsiednich terenach.

Cenzura oryginalna z filmu opublikowanego przez policję
Zmieniono 1 razy Zgłoś
chada 2024-12-28, 1:09
Wojtek_Panteon napisał/a:

Siedziałem kiedys z ze starszym gościem. Heniu. Po dziadku został mu pistolet i 7 sztuk amunicji. Odj🤬 psa sasiadowi bo mu spac nie dawal. Sasiad go sprzedal. za psa nic mu nie zrobili ale za samo posiadanie broni palnej i 6 sztuk amunicji heniu dostal 4,5 roku.
Jebac sad

Siedze sporo w prawie o broni i amunicji, moge to skomentować prosto że jeśli to prawda to typ jest debilem j🤬ym i dostał wyrok za swoją głupotę bo gdyby potrafił się wytłumaczyć to by dostał max zawiasy albo grzywnę i zakaz posiadania broni palnej na czas określony
Zgłoś
PreczzŁajzami 2024-12-28, 9:09
Wole ludzi jak nabijają na widly
Zgłoś
ruddie 2024-12-30, 20:46
Przydałyby się namiary na tych gości, koło mnie sąsiedzi maja 4 psy. Też "muszą" się wyszczekać.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-01-26, 4:17
elajza15 napisał/a:

Jeżeli kundel latał po wiosce, atakował i np. ujadał całe noce i dnie, to WCALE nie dziwię się, że mu "pomogli".
Najgorsze jest potem oburzenie właściciela/lki, który/ra nie rozumie dlaczego do tego doszło...
Aż krew człowieka zalewa!

Na Bogów, czy Ty jesteś aniołem zesłanym nam z niebios czy jak??? Zainteresował mnie jeden twój komentarz i postanowiłem sobie zlukać resztę... jedziesz po paniczach psiarzach nie potrafiących ogarnąć swoich kundli, po imbecylach wpieprzających się na pasy pod tonowe kawały stali, bo przecież mają pierwszeństwo, jedziesz po ojkofobie plującym na "zacofaną" Polskę wypominając mu, że lepiej być montownią Europy, niż kolejnym multikulti islamostanem, jedziesz po durnej babie co to prawie zabiła się sama na przejeździe kolejowym, no i po babce co to chwaliła się szczypieniem na potęgę po czym padła na glebę od tego wszystkiego (swoją drogą czyta poezja to nagranie)! Tylko z tymi hindusami troszkę nie tego, ale problem z nimi jest inny, z tymi którzy dostają się w jakąkolwiek pozycję władzy, czy to w biznesie (niespotykany poziom nepotyzmu czy to rodzinnego czy rasowego) czy w polityce... aż nie do końca wierzę, że jesteś kobietą lol. Więcej nam takich trzeba i w społeczeństwie i w życiu osobistym (pomarzyć można...).

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
elajza15 2025-01-26, 4:28 1
Mors_Nigra napisał/a:

to prawie zabiła się

heh to mówisz, że co ś Cie we mnie zaintrygowało
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-01-26, 4:44
elajza15 napisał/a:

heh to mówisz, że co ś Cie we mnie zaintrygowało

Mało jest kobiet z których wręcz wylewa się zdrowy rozsądek. Szczególnie w tych czasach . Chociaż, powolutku przybywa.

podpis użytkownika

Zgłoś
elajza15 2025-01-26, 11:15 1
Mors_Nigra napisał/a:

Mało jest kobiet z których wręcz wylewa się zdrowy rozsądek. Szczególnie w tych czasach . Chociaż, powolutku przybywa.

ok, dzieki za miłe słowa.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-01-27, 7:59
elajza15 napisał/a:

ok, dzieki za miłe słowa.

Nie chcę wyjść na dziwaka, ale... nie chciała byś może pogadać? Mamy podobny sposób myślenia, jak czytam twoje komy, to jakby mi ktoś w głowie siedział i przepisywał moje myśli, z tą różnicą, że wyrażasz się w bardziej opanowany sposób ode mnie.

Chociaż biorąc pod uwagę moją historię komentarzy, pewnie nie chcesz (wszystko co piszę, piszę pół żartem, pół serio, prawie bez wyjątku).

Tak czy inaczej, jak tak, to daj znać na PW. Jak nie, to do zobaczenia w komentarzach przy okazji.

podpis użytkownika

Zgłoś
elajza15 2025-02-02, 0:55 1
spoko, pogadać zawsze można
Zgłoś