📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

Robertowi żal "dupe" ściska że nie mógł tam powalczyć jak u nas na 11 listopada z chłopcami w mundurach.

Panowie... pederaści a homosie to inna sprawa.
Gejowi zależy na płci(tej samej co on), pederaście na młodym(okres dojrzewania) wieku.
To nie są słowa zamienne...
Gejowi zależy na płci(tej samej co on), pederaście na młodym(okres dojrzewania) wieku.
To nie są słowa zamienne...
Muszę pochwalić rusków, chociaż tego nie lubię. Naprawdę za ban dla tych pajaców należy się niemałe piwo

Got pedale won z sadistica... to że facet z facetem nie może mieć dzieci/zajść w ciąże chyba jest jednoznacznym znakiem od natury że to jakoś nie za bardzo ze sobą współgra i w ogóle. Pedalstwo to choroba i trzeba o tym mówić otwarcie.

Miczok13 napisał/a:
Got pedale won z sadistica... to że facet z facetem nie może mieć dzieci/zajść w ciąże chyba jest jednoznacznym znakiem od natury że to jakoś nie za bardzo ze sobą współgra i w ogóle. Pedalstwo to choroba i trzeba o tym mówić otwarcie.
Znakiem od natury? Proszę... To takie porównanie jakbyś zalał wodę wodą i się dziwił że nie wyszło ci piwo

A jakbyś nie zrozumiał idei mojej wypowiedzi, to chodziło mi dobór słownictwa.

Got napisał/a:
I właśnie od tego zwyczaju to słowo się wzięło.
@miczok13
Ach. Ok. Rozumiem. Śmieszne. Dobry trolling.
Co Ty tak bronisz tych pedałów?

Miczok13 napisał/a:
Co Ty tak bronisz tych pedałów?![]()
Moderatorzy to śpią już chyba. Panie kolego, zechciej proszę czytać więcej, ze zrozumieniem jeśli łaska.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie