👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raczej właśnie nie napił się rano bo chciał być trzeźwy i przez to dostał padaczki
Muszę wlać mu w gardło jednego jabola i będzie jak nowonarodzony

słabego zdrowia ten rusek jest a ja po pomyłce wróciłem do obiegu ...

Abraxus napisał/a:
Raczej właśnie nie napił się rano bo chciał być trzeźwy i przez to dostał padaczki
![]()
W każdym razie, pełne uświadomienie sobie, że się ożenił, było dla niego ogromnym ciosem

Pierwsze myślałem, że będzie rzygał, ale dzielnie wstrzymał, ale kompresja odcięła mu dopływ tlenu do mózgu
Niebiosa nie chcą aby ją pojął za żonę, coś musi być z nią nie tak.
Reakcja żony pokazuje, że to ślub "z przymusu". Pewnie młody rusek w drodze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie