👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hahaha muzyczni naziści już atakują mówiąc co jest muzyką (bądź PRAWDZIWĄ muzyką) a co nią nie jest
zdradzę wam pewien sekret, music nazi. Muzyka to organizacja struktur dźwiękowych w czasie. Wiem, że najchętniej narzucilibyście słuchanie swojej muzyki całemu światu, i zniszczylibyście muzykę której i tak nie słuchacie
dlaczego 90% ludzi, którzy mówią co jest muzyką a co nie jest to metale? Sorry, raczej BRUDASY, bo metale to ludzie słuchający metalu. Brudasy, to ludzie, którzy chcą za wszelką cenę udowodnić, że są tró i "rze metal to jedyny słórzny gatóneg", każdy kto słucha innej muzyki to plebs i śmieć. Kiedyś metalu słuchało się bo się go lubiło, był on wyrazem buntu młodych. Dzisiaj wielu słucha metalu, bo jest opinia, że metale to inteligentni ludzie. Jakoś po waszych atakach i nietolerancji mi się nie wydaje. Zamykajcie się dalej w swoim 'jedynym słórznym gatónkó", kłóćcie się dalej kto jest bardziej tró i na którym albumie skończyła się metalika
ja słucham wielu gatunków, bo jestem otwarty na muzykę i nie muszę nic nikomu udowadniać.
A kawałek zajebisty

A kawałek zajebisty

zuq4 napisał/a:
skoro już tak piszesz to chociaż sprecyzuj co muzyką jest a co nie(według ciebie oczywiście)
metal albo rock, od razu poznasz. ludzie sluchajacy czegokolwiek innego nie placza w internecie co jest muzyka, a co nie. tylko metale i inne brudasy maja kompleksy i wydaje im sie, ze tylko oni sluchaja prawdziwej muzyki.

@Mateh
Dla Ciebie piwo za słuchanie dobrej muzyki
Też jestem fanem Opeth
Dla Ciebie piwo za słuchanie dobrej muzyki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie