Pikolówkę to sobie może wkładać nawet do dupy. Jak taki twardy to niech z achtungiem spróbuje tak. Przyda się nowy materiał na hardzie.

Zębów nie ma, to tam jeden c🤬j a jabolek na rozgrzanie zawsze będzie

Up. Na Hardzie już masz materiał jak gościowi peterda w mordzie jebła tylko szkoda bo samo zdjęcie jest.. Zawsze mógłby się filmik pojawić

Są też amerykańscy idioci
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

Jabolek za free to dla idioty jak spadający anioł z reklamy Axe;p

zart? MI takie gowno w rece wybucholo, myslalem, ze sie nie pali, wiec chcialem zapalic ponownie, a tu jeb, nic nie czuc, jedynie oglusza na pare chwil... (moje bylo wieksze)
.... my za dzieciaka te gówna jak nie w zębach to w palcach trzymaliśmy
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
ja kiedyś nap🤬lony w wakacje miałem wychodząc z domu paczke pikolówek, nie pamiętam dalej prawie nic, rano bolały mnie strasznie paznokcie i czubki palców, gdy się zorientowałem ,żę nie mam pudełka z petardami domysliłem sie, czemu mnie tak palce nak🤬iają
Znam paru tzw. "Ruskich" czyli Litwinów Itd... Oni nakreca wszystko aby tylko byc w internecie. Kraje te sa albo zacofane albo cos z nimi nie tak. Skoro wczoraj w pracy jeden z nich ogladal filmik i mowil cos o Polaku ze ma smieszny filmik. Po czym zapuscil dla niektorych znany filmik " O k🤬a zlamalem piszczel" smiech przy ich stoliku jakby obejrzeli nie wiadomo co.... A tak przy okazji to w Anglii siedze dlatego pracuje z nimi

i to jest prawdziwy talent!
a nie robienie z siebie debila tańcząc czy tam śpiewając
a nie robienie z siebie debila tańcząc czy tam śpiewając